Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
6 gyönyörű, de nyugodt családi strand, ahol talán még sohasem jártatok! Mindenképpen érdemes meglátogatni legalább az egyiket, még idén nyáron!
Mindenegyben Blog - 2022. július 23. (szombat), 13:54

6 gyönyörű, de nyugodt családi strand, ahol talán még sohasem jártatok! Mindenképpen érdemes meglátogatni legalább az egyiket, még idén nyáron! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 23
Hirdetés
[ ]

Gunaras FürdőHa kicsit kiszakadnánk a főváros forgatagából, egészen keveset kell csak autóznunk és máris Szigetszentmiklóson találjuk magunkat. Itt várja látogatóit az Oázis Wellness Park, amely a kapun belépve egy gyönyörű, zöldellő és csobogó mesevilágba repít minket. A hatalmas parkban szökőkutak, patak, különleges dísznövények között fürdőzhetnek, pihenhetnek és sportolhatnak a látogatók, amely nyáron igazán kellemes mediterrán élményt kínál. Aki mozgalmasabb fürdőzésre vágyik az sem fog unatkozni, hiszen többféle izgalmas vízicsúszda, sodró folyosó is épült a medencék köré. A gyerekeket a parton korszerű gyermekjátszótér, a vizes blokkban pedig gyermekmedencék és mini csúszdák várják. A fürdő igazi paradicsom a mozgás szerelmesei számára is, hiszen van sportpálya futballozási, lábteniszezési lehetőséggel, vízilabda medence, vízi röplabda medence, strandröplabda pálya, de egy aqua-fitnesz edzésre is feliratkozhatunk.

Oázis Wellness ParkA Velencei-tó nyüzsgő és sokszor zsúfolt strandjairól kiszakadva igazán pihentető, felsőkategóriás élményt kínált Velence Resort and Spa. Az országban szinte egyedülálló, hogy a hatalmas természetes tó partján a termálvíz jótékony hatását is élvezhetjük, márpedig Velence ezt az élményt kínálja az idelátogatóknak. A Velence Resort and Spa szolgáltatásai között éppúgy megtaláljuk a gyógy- és élménymedencét, mint a különböző wellness szolgáltatásokat, a sportolási lehetőségeket, de ha akarjuk a fürdő területén a tó vizében is megmártózhatunk. A gyermekeket két külön, élményelemekkel ellátott medence várja. A legkülönlegesebb talán a panoráma: a fürdő a Velencei-tó talán legszebb részén épült, több medence is úgy került kialakításra, hogy fürdőzés közben gyönyörködhessünk a panorámában.

Velence Resort and Spa

Hirdetés

Aki Budapest strandjai között nyugodt, békés kikapcsolódást keres, annak érdemes ellátogatni a Pünkösdfürdői Strandfürdőbe. A strand nem nevezhető sem a legnagyobb, sem a legmodernebb fürdőnek a fővárosban, mégis nagyon kellemes családi élményt, igazi pihentető pancsolást kínál közvetlenül a Duna mellett, a Római parton. A rózsalugasok között épült három medence valamennyi korosztály számára remek fürdési, strandolási és kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínál, terebélyes fákkal borított zöld területe pedig árnyékos pihenést ígér a vendégek számára.Forrás: https://www.termalfurdo.hu/

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés