Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
6 perce jött a rossz hír a magyaroknak! RENGETEG ÚJ FERTŐZÖTT LETT MÁRA! Nagyon sok a halott ,és sok az új fertőzött is! TÉRKÉPEN MUTATJUK MELYIK MEGYÉKBEN UGROTT MEG NAGYON a fertőzöttek száma >>>
Mindenegyben Blog - 2021. február 26. (péntek), 09:07

6 perce jött a rossz hír a magyaroknak! RENGETEG ÚJ FERTŐZÖTT LETT MÁRA! Nagyon sok a halott ,és sok az új fertőzött is! TÉRKÉPEN MUTATJUK MELYIK MEGYÉKBEN UGROTT MEG NAGYON a fertőzöttek száma >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 26

Az oltási rendben az egészségügyi dolgozók az elsők, az ő kampányszerű oltásuk lezárult, de a második körös oltások folytatódnak és természetesen azokat az egészségügyben dolgozókat is még beoltják, akik most jelentkeznek oltásért a kórházi oltópontokon.

Második körben az idősotthonok és a bentlakásos szociális intézmények oltását végezték el. Eddig összesen 84 ezren éltek az oltás lehetőségével, többségük már a második oltását is megkapta. Azok az idősek vagy szociális dolgozók, akik eddig nem éltek az oltás lehetőségével, de meggondolják magukat az intézmény vezetésénél jelezhetik e szándékukat. Azokba az intézményekbe, ahol a járványügyi helyzet eddig nem tette lehetővé az oltást, az oltócsapatok visszatérnek.

Hirdetés
[ ]

Harmadik körben, február első hetén elkezdődött a védőoltásra regisztrált legidősebbek oltása kórházi oltópontok és a háziorvosoknál.  Erre már használták a Pfizer és a Szputnyik- vakcinákat  is,  szerdától pedig már a kínai Sinopharm-vakcinával oltanak a háziorvosok.

Negyedik körben, február 11-én megkezdődött és jelenleg is tart a 60 év alatti krónikus betegek oltása is. Erre az AstraZeneca-vakcinát használják, amelyet a jelenlegi előírások szerint csak 60 év alatt lehet oltani.  A háziorvosok az AstraZeneca oltásakor erős orvosi szabadságot kapnak, hogy mely krónikus beteg páciensük oltását látják sürgetőbbnek kortól függetlenül.

Hirdetés

A mostani oltási szakaszban a háziorvosok értesítik az oltandókat az oltás pontos helyéről és időpontjáról. Kérjük, hogy az előre egyeztetett időpontra  pontosan érkezzenek az oltásra, hogy a csoportosulást, a tumultust  elkerüljék a rendelőkben és a kórházi oltóponton! A háziorvosok a praxisukhoz tartozó védőoltásra regisztráltak listáját heti frissítéssel megkapják. Mindenki sorra fog kerülni, aki online vagy postán regisztrált. 

Tájékoztatónk bővebben: Mit kell tudni a regisztrált legidősebbek és a 60 év alatti krónikus betegek oltásáról?  https://koronavirus.gov.hu/cikkek/mit-kell-tudni-regisztralt-legidosebbek-es-60-ev-alatti-kronikus-betegek-oltasarol

Az oltási munkacsoport   folyamatosan dolgozik, követi az oltások menetét, a várható vakcinaszállítmányokat, és felkészült a tömeges oltásokra is, ha jön elég vakcina.  Minden célcsoport időben értesülni fog a rávonatkozó tudnivalókról.  Attól függően, hogy mennyi vakcina áll rendelkezésre, ütemes és tömeges oltás is lehetséges. Oltópontonként számolunk a kórházi oltópontokkal, a járóbeteg-szakrendelőkkel, a háziorvosi rendelőkkel, és szükség esetén akár a szavazóhelyeket is be lehet vonni. 

Az általános iskolákban továbbra is érvényben vannak az óvintézkedések és testhőmérséklet-mérés. Ha egy óvodában vagy iskolában megjelenik a vírus, az Operatív Törzs dönt arról, hogy szükséges-e rendkívüli szünetet vagy digitális oktatást elrendelni.  Az Operatív Törzs jelenleg 175 óvodában egy-egy csoportot érintően (6%), 118 óvodában (4%) és 65 általános iskolában (2,5%) az egész intézményt érintően rendelt el rendkívüli szünetet, továbbá 389 általános iskolában egy-két osztályt (15%) és 62 általános iskolában (2%) a teljes intézményt érintően digitális tanrendet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés