Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
85 éves korában meghalt Karl Lagerfeld
Mindenegyben Blog - 2019. február 20. (szerda)

85 éves korában meghalt Karl Lagerfeld

Hirdetés
Hirdetés
2019 feb 20

85 éves korában hunyt el Karl Lagerfeld.

Az ikonikus divattervező, aki a Chanel kreatív igazgatója volt, hetekig tartó betegség után hunyt el 85 éves korában. Halála okát egyelőre nem lehet tudni.

Hirdetés
[ ]

Romló egészségügyi állapotára utalt az is, hogy január 22-én a Chanel két párizsi divatbemutatóját is kihagyta, arra hivatkozva, hogy fáradt. Ez volt egyébként az első alkalom, hogy nem ment el egy show-ra - írja a Mirror.

Karl több mint 30 éven át volt a Coco Chanel ihlette Chanel divatház kreatív igazgatója. Megújította a márkát. Évente nyolc kollekciót is megalkottak, a rajongók és a divattervezők legnagyobb örömére. Karl Lagerfeld egyike volt a 20. századi divattörténet meghatározó alakjainak.

Különösen egyedi megjelenéséről volt a leginkább ismert, amelynek részét képezte fekete öltönye, hófehér, lófarokban összekötött haja, ujjatlan kesztyűje, illetve sötét lencsés szemüvege.

Karl Lagerfeldnek ikonikus volt a megjelenése / Fotó: Northfoto

Akkor csöppent bele a divatvilágba, amikor 1933-ban elkísérte édesanyját egy Dior divatbemutatóra, illetve már gyerekként is divatterveket rajzolt. 1985-ben pedig megkapta élete nagy lehetőségét, felajánlottak neki egy munkát a Chanelnél. Ugyan kezdetben vacilált, mert ebben az időszakban a Fendinek és a Chloénak is dolgozott már, ahol mindenki óva intette őt. Ám végül beadta a derekát és több mint 30 éven át dolgozott a Chanel berkeiben.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés