Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hét férfi rabolta el a 12 éves lányt… a rendőrség megdöbbent, amikor meglátta, hogy ki lépett közbe!
Mindenegyben Blog - 2019. február 20. (szerda)

Hét férfi rabolta el a 12 éves lányt… a rendőrség megdöbbent, amikor meglátta, hogy ki lépett közbe!

Hirdetés
Hirdetés
2019 feb 20

Közel Etiópia fővárosához, Addisz-Abeba mellett, egy 12 éves etiópiai kislányt három oroszlán mentett meg az erőszakoskodó férfiaktól- írta meg az NBC News. A lap szerint hét férfi házasságra akarta kényszeríteni a kislányt.

Három oroszlán több órán át őrizte a kislányt, ameddig a helyi hatóság a helyszínre érkezett. A rendőrség megerősítette, hogy az oroszlánok megvédték a kislányt a nemi erőszaktól és a biztos haláltól.

A kislányt hét férfi rabolta el otthonról és házasságra akarták kényszeríteni, s mivel ellenállt, nagyon meg is verték. A statisztikák szerint Etiópiában a házasságok több, mint hetven százaléka erőszakkal köttetik. Ekkor azonban megjelent három oroszlán, akik elkergették a lány támadóit, és egész nap testőrként őrizték védencüket. A kislányt végül a rokonok találták meg, akik értesítették a rendőrséget, és ekkor az oroszlánok hagyták, hogy elvigyék a lányt, és visszamentek az erdőbe. A vadállatok közbelépésének köszönhetően a kislányt nem erőszakolták meg a támadók, és nem verték halálra. Így is szerzett sérüléseket, amiket kórházban kellett ellátni.

Hirdetés

Stuart Williams vadállatszakértő szerint a kislányt sírása és elesett helyzete miatt kölyöknek nézték az oroszlánok, ezért nem ették meg. Styuart Williams vadállat specialista próbálta megmagyarázni ezt a jelenséget. Elmondása szerint az síró kislány hangja beindította az oroszlánban lévő apai ösztönt, és ezért léphettek közbe.

Természetesen ez csodának számít, hiszen a legtöbb esetben az oroszlánok rátámadnak az emberekre. A kislány kórházi kezelést kapott, és az orvosok megállapították, hogy az oroszlánok semmilyen sérülést nem okoztak a kislánynak.

Hirdetés

címlapfotó:illusztráció 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés