Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A 33 éves nőnél tavaly, három héttel az esküvője előtt diagnosztizált orvosa a mellrákot. Nem egyezett bele keble eltávolításába és a kemoterápiás kezelésbe, mert mindenáron családot akart.Visszautasította a kemoterápiát, répán él és egyéb alternatív szerekkel kezeli rákját, mert gyermeket szeretne. Gyógyul!
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 01. (csütörtök), 20:18

A 33 éves nőnél tavaly, három héttel az esküvője előtt diagnosztizált orvosa a mellrákot. Nem egyezett bele keble eltávolításába és a kemoterápiás kezelésbe, mert mindenáron családot akart.Visszautasította a kemoterápiát, répán él és egyéb alternatív szerekkel kezeli rákját, mert gyermeket szeretne. Gyógyul! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 01

A 33 éves nőnél tavaly, három héttel az esküvője előtt diagnosztizált orvosa a mellrákot. Nem egyezett bele keble eltávolításába és a kemoterápiás kezelésbe, mert mindenáron családot akart.

Alex Wynn törékeny termete ellenére nagyon erős nő. Felvette a harcot a gyilkos kórral, mert elöntötte, élni akar, és több gyermeket is szeretne.

Hirdetés
[ ]

Alex – orvosai tanácsa ellenére – a kemó helyett az alternatív gyógyulást választotta. Minden nap megiszik 2 kg sárgarépából nyert lét, valamint C-vitamint szed és rendszeresen oxigén maszkot visel.

– Az esküvőnk előtt három héttel kaptam a szörnyű hírt. Nagyon megijedtem, de eldöntöttem, hogy mindenképpen meggyógyulok, de nem akartam, hogy mérgező anyagok kerüljenek a szervezetembe – mondta a DailyMailnek.

– Férjemmel minél előbb gyermekeket szeretnénk, és amint már minden rendben lesz, bele is vágunk a baba projecktbe.

Nem mondtuk le az esküvőt, de titokban tartottuk a betegségemet. Ez nagyon nehéz volt. Nehéz volt úgy boldognak lenni, mosolyogni, hogy a fejünkben ott volt az a szó, hogy rák. Emlékszem, hogy mindkettőnknek elcsuklott a hangja az esküvői fogadalom szövegénél, amikor az a rész következett, hogy elfogadjuk egymást egészségben, betegségben…

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés