Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A komáromi tesco parkolóban lakik egy 84 éves néni egy sátorban..videó
Mindenegyben Blog - 2023. május 26. (péntek), 22:16

A komáromi tesco parkolóban lakik egy 84 éves néni egy sátorban..videó

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 26

Egyedül, iratok nélkül él egy idős asszony Komárom egyik bevásárlóközpontjának parkolójában. Az idős nő történetét a közösségi médiában tették közzé, ahol többen is megosztották, így jutott el a története az RTL Híradóhoz. Sokan összefogtak érte, egy fiatal pár azt is elintézte, hogy új személyi igazolványt kapjon, és lakást bérelnek neki.  

Hirdetés
[ ]

Az árnyékban megbújva áll egy sátor az egyik komáromi hipermarket parkolójában. Körülötte egy kempingszék, zsákokban ruhák. A felvételeket egy néző juttatta el a Híradónak. Úgy tudjuk, egy 84 éves nő él itt egyedül, nincs hol laknia. A történet a napokban a közösségi médiát is bejárta, Nagy Ernő és párja, Kovács Veronika az elsők között ajánlották fel segítségüket, mert szívügyüknek érezték. Ernő elmondta:

Szívügyemnek éreztem, hogy segítsünk rajta, megtudjuk, hogy miért történt ez az egész, miért került ide, és ezért jöttünk.

Az idős nő elmondása szerint egy hónapja él az áruházi parkolóban. Kezdetben egy széken aludt, aztán két hete kapott egy sátrat, ahol meghúzhatja magát éjszakára. A helyi családsegítő központban kapott konzerveket és kekszeket. Segítőinek azt mondta, míg nem talál rendes otthont, jól érzi magát a parkolóban.

Nem szeretne idősek otthonába menni, bármennyire is próbáljuk rábeszélni. Most arra az elhatározásra jutottunk, és meg tudtunk egyezni vele, hogy egy kis lakást bérlünk neki, és akkor ott el lesz egyedül

– mondta Kovács Veronika a Híradónak.

Az idős asszonynak nincsenek rokonai, férje régen meghalt. Szlovák személyi igazolványa volt, de arra kérdésre, hogy mi történt vele, nem tudott válaszolni. A fiatal pár úgy döntött, segítenek az asszonynak új személyi igazolványt is csináltatni, a gyorsított eljárás költségét pedig átvállalják helyette.

Kerestük a Tescót is. Közleményükben azt írják: áruházvezetőjük felvette a kapcsolatot az illetékes szervekkel, hogy közösen mielőbb lakhatást találjanak az asszonynak.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés