Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A körmösnél tudtam meg, mit tett velem a férjem. Most mindenki azt lesi, kidobom-e ezt a disznót
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 01. (szombat), 08:58

A körmösnél tudtam meg, mit tett velem a férjem. Most mindenki azt lesi, kidobom-e ezt a disznót

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 01
Hirdetés
[ ]

Kiderült, hogy a párom összeszedett nemrégiben egy útszéli lotyót. Onnan tudom, hogy elkotyogta a haverjának. Az meg visszamondta. Lali (ő a férjem barátja) összeveszett a feleségével, és a fejéhez vágta, hogy ő bezzeg nem kurvázik, mint a Dezső (az én férjem). A neje leadta a drótot a sógornőjének, aki körmös, ő meg az anyámnak, így tudtam meg a pletykát. Embert kizártam, alhat az anyjánál. Pipa vagyok, de szeretem még mindig. A falubeliek a szájukra vettek, kíváncsiak, hogy kiadom-e az útját a hűtlen disznónak. Csak sírok és sírok. Talán meg kéne bocsátanom. De a barátnőm szerint, ha ezt simán lenyelem, újra félre fog lépni az ember, mert látja, hogy velem mindent lehet. És nehogy már!

Dr.Czíber Szonja, szexológus

Nem felejtette el véletlenül a férjét is megkérdezni a történtekről? Úgy tűnik, a falubéliek elmondásából értesült az „ügyről”, és nekik kíván megfelelni a továbbiakkal is. Ehelyett inkább azt tanácsolom, beszélgessenek el! És csak akkor tegye ki a szűrét, ha egyértelműen megbocsáthatatlannak tartja a „bűnét”. Ha nem, akkor azt ne szégyellje se önmaga, se mások előtt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés