Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A koronavírus jele lehet a hasmenés is – 5 tünet, ami ALIG ismert, de nagyon oda kell rá figyelni! >>>>
Mindenegyben Blog - 2020. május 05. (kedd), 10:27

A koronavírus jele lehet a hasmenés is – 5 tünet, ami ALIG ismert, de nagyon oda kell rá figyelni! >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 05

A koronavírus jele lehet a hasmenés is – 5 tünet, ami ALIG ismert, de nagyon oda kell rá figyelni! >>>>

Négy hónapja jelent meg a koronavírus, a fertőzöttek száma világszerte 1,7 millió fölé emelkedett, több mint 100 ezren meghaltak – szinte mind idős és krónikus betegségben szenvedő emberek -, és persze több mint 390 ezren meggyógyultak. A kutatók dolgoznak az ellenszer kifejlesztésén, valamint folyamatosan vizsgálják a vírust és annak lehetséges tüneteit. Az alaptüneteket szinte már mindenki ismeri, ezek a száraz köhögés és a láz. Azonban vannak egyéb jelek, amelyek koronavírus-fertőzésre utalnak, ezt az 5 tünetet mutatjuk be.-írta meg az origo 

Hirdetés
[ ]

1. HasmenésHa valakinek a szokásosnál többször kell vécére mennie, hasmenése van, az egy korai jele lehet a koronavírusnak.

2. SzemfertőzésAz orvosok szerint a szaglás és ízlelés elvesztése is jele lehet a koronavírusnak. A vírus belépési pontjai leggyakrabban a szem, orr és a torok területe.

Szaglás és ízlelés elvesztéseA koronavírusos betegek egy része azt mondta, első tünetük a szaglás és az ízlelés elvesztése volt.

4. “Ködös agy”Egy újabb jele lehet a koronavírusnak a mentális fáradtság. Ezt hivatalosan még nem vizsgálták tünetként, azonban a koronavírusos betegek ezt is tapasztalták.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés