Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A kutyák összebújnak, hogy melegen és életben tartsák az elhagyott újszülött kisbabát
Mindenegyben Blog - 2022. július 15. (péntek), 07:48

A kutyák összebújnak, hogy melegen és életben tartsák az elhagyott újszülött kisbabát

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 15

A szülők egyik kötelessége, hogy gondoskodjanak gyermekükről és neveljék őket. Néhány szülő azonban még mindig gondatlanul, veszélyes módon szakítja meg a terhességet, vagy közvetlenül a születés után elhagyja a babát. Ebben a hónapban az indiai Lori Saristal falu helyi lakosai összetörtek, miután egy pár napos újszülöttet találtak egyedül egy fészekben.

A most Akanksha névre keresztelt baba meztelen volt és a köldökzsinórja sem volt levágva, amikor felfedezték. Ezenkívül körülvették őt a kutyakölykök. A helyiek között volt Munnalal Patel is, aki éppen munkába indult, amikor meghallotta a baba sírását.

“Reggel 11-kor láttuk, hogy a falunkban van egy újszülött kislány, aki sírva feküdt a kölykök mellett. Pánikba estünk és értesítettük az egészségügyi osztályt, majd az újszülöttet további kivizsgálásra kórházba szállították. – mondta.

Hirdetés

Az emberek azon töprengtek, hogyan élhette túl a baba az előző éjszakai fagyos hőmérsékletet. Úgy gondolták, hogy a kölykök hozzábújtak és melegségük tartotta életben. A helyiek azt is gondolták, hogy Akankshát eredetileg egy kutyamama találta meg, aki később elhozta a kölykeihez.

Valószínűleg a kölykök melege és maga az anyjuk tartotta életben ezt az újszülöttet. Általában éjszaka csökken a hőmérséklet. Azt kell mondanom, ez az ő szerencséje” – mondta egy névtelen helyi.

A kóbor kutyákról sokan azt hiszik, hogy gonoszak, de szerencsére nem tettek kárt a babában. Az orvosok megállapították, hogy a kicsi teljesen sértetlen. Most a Child Line Project gondoskodik róla. A rendőrök azonban nyomozást folytatnak a szülei felkutatására.

Hirdetés

A gyermekelhagyás törvénytelen és erkölcstelen cselekedet. Szülőként nagyon vigyáznunk kell gyermekeinkre és a legjobb dolgokat kell adnunk nekik, amit megérdemelnek.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés