Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tóth Gabi aki a pápa előtt is énekelhetett ő lett a Kárpátok Madonnája
Mindenegyben Blog - 2022. július 15. (péntek), 07:26

Tóth Gabi aki a pápa előtt is énekelhetett ő lett a Kárpátok Madonnája

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 15

Tóth Gabi napjaink egyik legmegosztóbb hazai személyisége. Rengeteg kritikát kap, ennek ellenére kifejezetten sokan szeretik is őt, illetve mindazt, amit csinál.

Gabi életútját – finoman szólva – sok ellentmondás övezi. Elég például annyit megemlítenünk, hogy amíg a 2005-ös berobbanásakor a Fekete virág című albumán egyfajta „lázadó punk” karaktert próbált megformálni, ma már – elmondása szerint – a népzene és a vallás világa jelenti számára a békét.

Az énekesnő rendszeres stílusváltásai miatt elmondhatatlanul sok kritikát kapott már az évek során, és bár sokan teljesen értetlenül állnak az ilyen húzások előtt, tagadhatatlan, hogy Gabit mindenki ismeri, mindenkinek van róla véleménye, tehát senki számára sem közömbös, ami egy előadó karrierjében talán a legfontosabb dolognak számít.

Hirdetés
[ ]

De vajon találkoztunk már ehhez hasonló történettel a nagy világban? Nos, erre a kérdésre most megkaptuk a választ.

A  ugyanis Gabit – az eddigi életútjából kiindulva – egy igazán érdekes új becenévvel látta el. Egyik legújabb írásukban „a Kárpátok Madonnájaként” emlegetik őt, mivel a viselkedése sokak számára hasonlóan polgárpukkasztó és olykor értetlenkedést keltő lehet, mint a 80-as 90-es években fénykorát élő amerikai legendáé.

A világsztár ugyanis – akárcsak Gabi – kis túlzással minden lépésével el tudott kápráztatni valakit, ám mindemellett a legvérmesebb kritikákból is kijutott neki bőven. Az élet mindenesetre őt igazolta, 63 éves korában még mindig igazi ikonként tekintenek rá, de vajon így lesz ez Gabival is?

Ami minden esetre szemet szúróan eltérő a két előadó karrierjében – a világsztárságon kívül –, hogy amíg Madonnát korábban már háromszor is kiközösítette az egyház, addig a magyar énekesnő folyamatosan hirdeti a hit fontosságát, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson pedig a pápa előtt is énekelhetett.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés