Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A magányos Kos társra talál, a Bikát előléptetik, a Mérleget összeugrasztják a párjával
Mindenegyben Blog - 2021. május 15. (szombat), 11:05

A magányos Kos társra talál, a Bikát előléptetik, a Mérleget összeugrasztják a párjával (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 15

Sok csillagjegy életét durván megkavarja majd a jövőhét.

Heti horoszkóp 2021. május 17-május 23.

Kos (III. 21.–IV. 20.)Szerelem: Ha magányos, és szerelemre vágyik, akkor most induljon útnak! Nincs is jobb, mint egy kis kimozdulással feldobni a tél unalmát. A szerelem is külföldön várja önt, ami akkor is igaz, ha társa van: itt az idő, hogy a kapcsolatukat egy kis kiruccanással élénkítsék fel.

Hirdetés
[ ]

A kaland izgalmasnak ígérkezik, akár még hidegebb, akár melegebb tájakra mennek, a szerelmük felizzik és forró lesz. Ha sehova sem mennek, akkor intellektuális módon, szellemi élményekkel fordíthatja maga felé a társa figyelmét.

Karrier: A keménységét és a kitartását a munkahelyén kell bizonyítania. Ha egyetért a célokkal és a főnöke elképzeléseivel, akkor ez menni is fog. Az ellenállás azonban csak rosszat szülhet. Vigyázzon az állására!

Bika (IV. 21.–V. 20.)Szerelem: Ez a hét nagy szerelemmel indul, és ha ön veszi az adást, és jól reagál a párja (avagy a leendő társa) kezdeményezéseire, akkor úgy is folytatódik. Meglehet, hogy ehhez nagyon ki kell nyitnia azt a bizonyos harmadik szemét, mert különösen akkor, ha új kapcsolatról van szó, az illető nagyon félénk és visszahúzódó lehet.

Ha önnek van szeme, akkor apró jelekből mégis észreveszi a vonzalmat, és egy kis bíztatással ki is tudja ugrasztani a nyulat a bokorból. Tegyen úgy, és élvezze a következményeit!

Karrier: A karrierjével kapcsolatos kérdések annyira lefoglalhatják, hogy nincs is igen ideje mással foglalkozni. Nem is baj, mert ha most megragadja a lehetőséget, komoly előrelépésre számíthat.

Hirdetés

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)Szerelem: A kedvese csupa méz és bűbáj, a szerelem most igazi mézesbödönnek bizonyulhat. Csak bele ne fulladjon a csuporba! Az ön szabadságra törekvő és független jelleme néha bizony berzenkedik a túl szoros együttlét ellen, még akkor is, ha az csupa kényeztetetéssel és örömmel jár.

Jót tesz a kapcsolatuknak, ha kölcsönösen több szabadidőt engednek egymásnak: akkor az együttlét is újra meg újra örömmel telítődik meg. Ha együtt élnek is, randizzanak máshol!

Karrier: Jól kezdődik ez a hét a munkahelyén is: a kollégái szeretik, támogatják a munkájában. Amilyen kapcsolatokat most kiépít, azok az élete végéig elkísérik önt. Érdemes hát a kapcsolatokra koncentrálnia.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)Szerelem: Egy munkahelyi szerelem igen édes lehet, de csak nagyon kevés a realitástartalma. Ha ön is tisztában van azzal, hogy amit most átél, az merő illúzió, akkor nem is lesz baj. Valósággal lebeghet, repülhet a lelke, de nem kell félnie a lepottyanástól, mert az élete szilárd alapjait máshol keresi.

Akármilyen nehéz is azonban a meglévő párkapcsolata, ne higgye azt, hogy váltania kell a most megtalált kollégájára. A hétköznapokban minden más lehet, cseberből vederbe pottyanna.

Karrier: Ha változtatni akar a hivatásában, vagy akár csak a pozíciójában, akkor mostanában még esélyes lehet. Tavasszal már sokkal nehezebben menne az ilyesmi. Ha elégedett, akkor persze nem kell lépnie.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés