Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A magányos Kos társra talál, a Bikát előléptetik, a Mérleget összeugrasztják a párjával
Mindenegyben Blog - 2021. május 15. (szombat), 11:05

A magányos Kos társra talál, a Bikát előléptetik, a Mérleget összeugrasztják a párjával (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 15

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)Szerelem: A Vízöntőben járó Nap ideje az ön számára mindig is azt jelzi, hogy most jött el az alkalom arra, hogy többet törődjön a kedvesével. E tekintetben ez a hét még inkább alkalmas erre, mivel a Merkúr is a Nappal áll együtt. Végre jól kibeszélgethetik magukat. Csak arra vigyázzon, hogy ez a beszélgetés aztán végül ne csak önről szóljon!

A párja nagyon türelmes, meghallgatja önt, de ennek kölcsönösnek kellene lennie. Tegyen néha lakatot a szájára!

Karrier: A tanulmányokat kellene erőltetnie, ezt ön is érzi. Ha valamiben lemaradt a szakmájában, akkor ezt most meg is követelhetik öntől. Minél inkább ellenáll, annál nehezebb lesz behoznia a hátrányt.

Hirdetés
[ ]

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)Szerelem: A társa néha valóságos csendestársként „funkcionálhat” az életében: a folytonos rohanásban, tevés-vevésben, szoros időbeosztásban néha észre sem veszik, hogy vannak egymásnak. Néha nem árt megállni, és megünnepelni a perceket, az éveket, amiket egymással töltenek el.

Az ölelés, a cirógatás ne múljon el a mindennapjaikból! Sokat köszönhet ön a társának, és ezt nem árt néha szavakban is kifejezni. A tettei is beszélnek persze, de a fülnek is meg kell adni, ami jár neki.

Karrier: A munkahelyén teljes szívvel és lélekkel tud részt venni a dolgokban, de emiatt hajlamos lehet minden mást elhanyagolni az életében. Pedig önnek is van élete! Ezt ne feledje el!

Mérleg (IX. 24.–X. 23)Szerelem: A párja rámenősségét, agresszivitását most már kevésbé érzi jónak, mint az elmúlt időszakban. Talán a szerelme is elpárolog kissé, és ebben közrejátszhat valaki más is a családjából. Leginkább az anyósával gyűlhet meg a baja, de attól még nem érdemes veszekednie vele. A hűvös távolságtartás, a tiszteletteljes pókerarcú mosolygás többet segíthet, mint a nyílt csaták.

Hirdetés

Legyen nagyon taktikus, és ne hagyja, hogy bárki ön ellen fordítsa a társát! A rafináltsága most megmentheti.

Karrier: A munkahely valóságos menedék: ott igazán jól érezheti magát. A pénzügyeket illetően sem panaszkodhat. A kollégái szeretik és elhalmozzák önt a figyelmükkel. Még jobb, ha egyedül dolgozhat.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Szerelem: A jegyén áthaladó Hold különösen kedvez az érzelmei kifejezésének a hét első napjaiban. Nem is árt, ha szavakba önti az érzéseit, mert a társa sokszor csak az ön feldúlt, önmagával, vagy másokkal civakodó arcát látja. Pedig a lelke mélyén ön egészen máshogy érez!

Ne hagyja, hogy a felszínes események elsodorják, és megváltoztassák élete folyását. A meditáció, a jóga segíthet önnek visszatalálni igazi énjéhez. Emlékezzen szerelmük hajnalára! Azt az érzést kellene felébresztenie magában.

Karrier: Lassan véget ér egy változásokkal teli időszak, de most még utoljára össze kell szednie magát, hogy győzhessen. Erősnek kell mutatkoznia, de nem szabad az arroganciáig elmennie. Azzal csak hátrányba kerülne.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés