Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A magyarok nagy része naponta issza, pedig rákot okoz!
Mindenegyben Blog - 2022. január 15. (szombat), 22:12

A magyarok nagy része naponta issza, pedig rákot okoz! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 15

Gyakorlatilag mindenki tisztában van vele, hogy az egészséges étkezésnek mennyi előnye van a szervezetünk megfelelő működése és a betegségek megelőzése szempontjából, mégis kevesen élnek az irányelvek szerint. Persze, vannak olyanok, akik tudatosan táplálkoznak, ám a többség továbbra is csak akkor kap észbe, amikor már megtörtént a baj.

Szív-és érrendszeri, emésztési és súlyproblémák, hogy csak néhányról ejtsünk szót, mind az étkezési szokások befolyása alatt állnak. Kétség sem fér hozzá, hogy rengeteg “veszélytelen” élelmiszer járul hozzá rákos megbetegedések kialakulásához is. Hogy mi is szerepel ebben a listában?

1 – Üdítőitalok

Hirdetés
[ ]

Ízletes, színes, pezsgő vagy szénsavmentes italok, azonnal felszívódó cukortartalommal. Ha nincs is benne cukor, van benne tartósítószer, színező anyag, aromák. Az emberek többsége nem is tudja, hogy az egyik legártalmasabb élelmiszerféleségekről van szó, amelyből sokan nap, mint nap isznak, akár több üveggel/dobozzal is.

2 – Mikrós popcorn

Egy kényelmes, mikrózható zacskóban pár perc alatt készen is van az illatozó pattogatott kukorica. A csomagolás azonban olyan vegyületet tartalmaz, amely nem csak meddőséghez, de máj-, here és hasnyálmirigy rákhoz is vezethet.

3 – GMO

A genetikailag módosított növények termesztése során a gazdálkodók számos vegyszert alkalmaznak, amelyek gyors tumor növekedést válthatnak ki. Éppen ezért érdemes utánajárni, hol lehet kapni minősített, GMO-mentes terményeket.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés