Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A pár már 10 éve nem volt fodrásznál – mikor meglátják magukat hajvágás után nem hisznek a szemüknek
Mindenegyben Blog - 2017. október 31. (kedd), 16:24

A pár már 10 éve nem volt fodrásznál – mikor meglátják magukat hajvágás után nem hisznek a szemüknek

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 31

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy régi fényképeket nézegettünk és arra gondoltunk: hogy lehettem ilyen bolond?  Változik a divat és a hajviselet is. Sokan minden évben új frizurát vágatnak, ezt azonban Tim és Wendy nem mondhatja el magáról.

A párnak még mindig olyan hosszú a haja, amelyet bármely rocksztár megirigyelhetne. A probléma csak az, hogy ez a hajviselet a  80-as években volt divat.

Hirdetés
[ ]

2003-ban Tim és Wendys barátai felkérték Oprah-t, hogy segítsen nekik az átváltozásban. Wendy utoljára 1992-ben vágatta le a haját utoljára, Tim pedig 1985-ben!

Sokan azt hitték hosszú hajuk miatt, hogy 10 évvel idősebbek. S bár ők tudták ezt, mégsem voltak hajlandók változtatni frizurájukon.

 

Az átváltoztatás után mindketten megjelentek a színpadon, rájuk sem lehet ismerni. Mikor meglátták egymást, szinte sokkolta őket a látvány. Tim egyszerűen szóhoz sem jut, amikor meglátja Wendyt.

Az mindenki számára egyértelmű, hogy a régimódi hajviselet ellenére szeretik egymást. Tim a műsor készítése után öt évvel elhunyt és azt a Prada öltözéket viselte, amit az Oprah-val készült műsorban viselt.

-Nagyon örülök, hogy megmutathattuk az egész világnak, mennyire szeretjük egymást.- mondta Wendy miután a férfi elhunyt.  -Bárcsak mindenki így ki tudná fejezni a szeretetét, amit a családtagjai iránt érez. -fojtatta a nő.

Mi teljesen egyetértünk vele.

csodalatos.co

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés