Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A pár repdes az örömtől, mert úgy tudják, kisbabát várnak: ám egy nap az orvos falfehéren áll eléjük a hírrel, hogy ami a nő hasában növekszik, az valami teljesen más...
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 26. (csütörtök), 20:57

A pár repdes az örömtől, mert úgy tudják, kisbabát várnak: ám egy nap az orvos falfehéren áll eléjük a hírrel, hogy ami a nő hasában növekszik, az valami teljesen más... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 26

A pár repdes az örömtől, mert úgy tudják, kisbabát várnak: ám egy nap az orvos falfehéren áll eléjük a hírrel, hogy ami a nő hasában növekszik, az valami teljesen más...

A 23 éves, gyönyörű Grace Baker-Padden és párja, a 28 éves Joe Cowling jó pár méterrel a föld fölött járt a boldogságtól, amikor kiderült, hogy szülői örömök elé néznek. Teljesen biztosak voltak a dolgukban, mert négy különböző terhességi tesztet is elvégezték, és a fiatal nő esetében mind a négy pozitív eredményt mutatott.

Hirdetés
[ ]

Jöttek továbbá a terhesség tipikus tünetei, nőtt a hölgy hasa, hányingert és hányást is folyamatosan tapasztalt. Azonban egészen addig nem ment el orvoshoz, míg terhességének nagyjából tizenkettedik hetében vérezni nem kezdett…

Az orvosi vizsgálat szörnyű eredményt mutatott: kisbaba helyett egy csomó, azaz daganat, tumor növekedett a nő testében! Az úgynevezett mola terhesség egy ritka rendellenesség, melynek során ciszta képződik, a méhlepény bojhainak átalakulásával.

A nő ezután borzalmas időszakon ment keresztül, el kellett távolítani a rosszindulatú szövetet a testéből, és fél éven keresztül kemoterápiára járt. Ezt követően az orvosok kinyilvánították, hogy mivel jó reagált a kezelésre, a gyógyulás biztos útjára lépett.

Borzalmas, hogy ennek a fiatal párnak mint kellett keresztül mennie: nemhogy gyermeket nem vártak, egy szörnyű betegséggel kellett küzdeniük, amely teljesen megviselte a fiatal nő szervezetét, valamint mindkettejük lelkét.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés