Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A válásról adott interjút Kasza Tibi !„Nekem ez nem fér bele!” MI történt az álompárral???
Mindenegyben Blog - 2024. február 08. (csütörtök), 08:29

A válásról adott interjút Kasza Tibi !„Nekem ez nem fér bele!” MI történt az álompárral??? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 08
A válásról adott interjút 

Kasza Tibi 

!„Nekem ez nem fér bele!” MI történt az álompárral???

Megszólalt a válásról Kasza Tibi 

A magyar celebvilágban egyre több házasság megy tönkre, és mindenki azt kérdezi, hogy ki követi őket? Idén már elvált Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Peller Anna és Lukács Miki, Tóth Gabi és Krausz Gábor, Szigligeti Ivett és Dudás Miki, és most Sydney van den Boschék is. Sokan aggódnak Kasza Tibi házasságáért is, aki az utóbbi egy évben nem osztja meg feleségével közös élményeiket, és a két kislányukat sem mutatja be a nagyvilágnak. Ennek azonban nem az az oka, hogy a párjával rosszra fordult volna a viszonyuk. Kasza Tibiék házassága

A Szerencsekerék házigazdájának szándékos választása az, hogy ritkán tűnik fel a közösségi médiában, és a családja életéről semmit sem árul el.

Hirdetés
[ ]

Mi lett Kasza Tibiékkel? Na ez az a kérdés, amibe éjjel-nappal belefutok

– kezdi nevetve az édesapa a story.hu-nak.

Hirdetés

"Mert bár nem mi ömlünk a bulvárból, és a közösségi oldalunkon sincs rólunk friss kép – mint ahogy arról sem sztorizom, épp mit ebédelek –, ez nem jelenti azt, hogy eltűntünk volna. Egyszerűen máshol kell minket keresni. Velem akár napi három óra hosszára is lehet ’találkozni’, az életmódprogramom zártkörű Facebook-csoportjában reggel és este is élőben jelentkezem. Tény, hogy ez a jelenlét már egészen másról szól, mint anno, amikor elkezdtem a közösségi médiával foglalkozni, az számomra szórakozás volt, baromira élveztem. Aztán egy idő után már kevésbé…

Minél többet mutattam magamból, annál több kellett. És ez egy állandó nyomás és megfelelési kényszer az emberen. Ott voltam a kezdeteknél, amikor indult itthon a közösségi média, így pontosan láttam, hogy a korábban még ártatlan, szórakoztató világ hogyan vált évről évre egy csatatérré.

Például tudatosan nem mutatom a gyerekeimet sem, de pár éve még simán posztoltam olyan képet, amin a háttérben látszott Lora Bella kis lába.

Nyár volt, nem volt rajta zokni, majd jött is a komment, amiben számonkérték, miért nincs rajta, majd le is oltottak, hogy milyen felelőtlen szülők vagyunk… De ha lett volna rajta, akkor meg az lett volna a baj. Viszont eljutottam oda az életben, hogy senkinek nem akarok megfelelni, csak a családomnak.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés