Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A válásról adott interjút Kasza Tibi !„Nekem ez nem fér bele!” MI történt az álompárral???
Mindenegyben Blog - 2024. február 08. (csütörtök), 08:29

A válásról adott interjút Kasza Tibi !„Nekem ez nem fér bele!” MI történt az álompárral??? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 08

Kasza Tibi és felesége, Andrea Fotó: Blikk/ Fuszek Gábor

Majd úgy fogalmazott, hogy természetesen megérti azokat, akik továbbra is posztolják az életüket, de ő ebből nem kér. Számára ez nem okoz örömet, és sokkal több ideje marad azokra a dolgokra, és a szeretteire, akik mindennél fontosabbak a műsorvezetőnek. Majd szóba került Kasza Tibi házassága is, hiszen feleségével, Andreával a kapcsolatukról sem sokat beszélnek. A műsorvezető most kivételet tett:

Hirdetés
[ ]

„Nem csak azért nem szerepelünk címlapok tucatjain, mert húztunk egy határt, és nem nyilatkozunk, hanem mert nálunk nincs dráma, amit fel lehetne habosítani. Nem áll nálunk két hetente a bál, nem a botrányainktól hangos az utca. Bármilyen hihetetlen, még hangos szóváltás sincs köztünk Mankerrel.

Hogy vannak-e nézeteltéréseink? Hogyne lennének! Hisz házasok vagyunk…

De van tizenkét év rutinunk abban, hogy hogyan találjunk közös nevezőre. A kedvenc kikapcsolódásunk még mindig a közös séták nagy beszélgetésekkel. És hál’ isten, olyan mederben folyik az életünk, illetve a munkánk szabad időbeosztása miatt sok időt tölthetünk együtt négyesben a lányainkkal. És én imádok édesapa lenni!

Azt is imádom, hogy lányaim vannak, akik egyébként egy pillanat alatt képesek levenni a lábamról. Lora Bella már ötéves, Liza Panna pedig júniusban lett egy, és a korkülönbség végett teljesen más figyelmet és törődést igényelnek. A kicsi éppen a járással kacérkodik, mellette résen kell lenni. Lora Bellát meg már minden érdekli, be sem áll a szája, csak kérdez és kérdez. Napközben sokat van velem, bedobjuk a kocsimba a gyerekülést, aztán indulunk is ’bandázni’, ahogy ő mondja. Közben beszélgetünk, szól a zene, apa kedvenc zenéit ritkábban hallgatjuk, többnyire a Jégvarázs szól oda-vissza”

Via story.hu

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés