Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Alig 2 órája jelentették be : 773 millió e-mail-címet és jelszót loptak el, az Öné is köztük lehet! ITT a lista – ellenőrizze azonnal, hogy rajta van-e!
Mindenegyben Blog - 2020. március 10. (kedd), 14:28

Alig 2 órája jelentették be : 773 millió e-mail-címet és jelszót loptak el, az Öné is köztük lehet! ITT a lista – ellenőrizze azonnal, hogy rajta van-e!

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 10

773 millió e-mail-címet és jelszót loptak el. Az öné köztük van?

A Troyhunt.com számolt be elsőnek arról, hogy a napokban az egyik felhőalapú szolgáltatás rendszerébe (MEGA) feltöltöttek egy 12 ezer fájlt tartalmazó 87 gigás dokumentumot, amely összesen 773 millió e-mail-címet és jelszót tartalmazott. A „Egyes Számú Gyűjtemény” („Collection #1”) névre keresztet adathalmaz a történelem egyik legnagyobb adatszivárgása.-írja az origo.

Hirdetés
[ ]

Az Egyes Számú Gyűjteményt azóta törölték az oldalról, azonban nagy valószínűséggel az adathalmaz már a hackereknél van.

Ugyanakkor 2,6 milliárdra tehető az összes érintett és kiszivárgott e-mail-cím, valamint jelszó, és 1,1 milliárdra az egyéni e-mailek és jelszavak kombinációjának száma.

A troyhunt.com azt is megemlíti, hogy 773 millió egyedi e-mail-cím szivárgott ki, ez pedig talán a legfontosabb adat. Ezekhez az e-mail-címekhez 21 millió jelszót közzé is tettek a „Collection #1”-ben.

Amennyiben kíváncsi arra, hogy az ön e-mail-címe is az ellopottak között van-e, látogasson el erre a weboldalra: https://haveibeenpwned.com/FAQs#Pastes

Ha az e-mail-cím beírása után piros felirat jelenik meg, akkor bajban lehet, ha pedig zöld, akkor minden a legnagyobb rendbe van.

Forrás: https://www.troyhunt.com

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés