x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szívszorító! Bangó Margit nyilatkozott súlyos betegségéről:
Mindenegyben Blog - 2020. március 10. (kedd), 09:52

Szívszorító! Bangó Margit nyilatkozott súlyos betegségéről: "Rettegek a kemoterápiától és a kopaszságtól!" - Egy szívecskével és pár biztató szóval támogassuk őt és mutassuk meg neki, hogy mellette állunk! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 10

Szívszorító! Bangó Margit nyilatkozott súlyos betegségéről: "Rettegek a kemoterápiától és a kopaszságtól!" - Egy szívecskével és pár biztató szóval támogassuk őt és mutassuk meg neki, hogy mellette állunk!

Egy ideje úgy tűnt, hogy Bangó Margit véglegesen kigyógyult a rákból, amelyet először 15 éve diagnosztizáltak nála. Ám nemrég újra csomókat találtak a mellében. Bangó Margit nemrégiben még igencsak ráijesztettek rajongóikra, hiszen felmerült, hogy kiújult az énekesnő melldaganata. Ugyanis Bangó Margitnál 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak, és bár ebből a betegségből, úgy tűnt, kigyógyult, most úgy látszik, mégis kiújult a gyilkos kór. – Borzalmas két heten vagyunk túl – mesél erről lapunknak az énekesnő. – A mellemben megint éreztem valami furcsa csomót. Jó ideig nem mondtam el senkinek, de a dédunomám, Kistina, aki minden rezdülésemet ismeri, érezte, hogy valami nincs rendben. És ő elárulta az anyjának, hogy “a mamával valami baj van”. Unokám azonnal hívta az orvosomat, aki annak idején is megállapította a mellrákot. Rengeteg vizsgálatot elvégzett rajtam a doktornő. Az egyik mellemben rengeteg cisztát találtak, köztük egy egycentis, homogén szerkezetűt is, ezért biopsziát is végeztek. Ennek az eredményére két hetet kellett várnunk. Ez idő alatt minden lejátszódott bennem. Rettegtem attól, hogy a kálváriám megismétlődik. Kétszer voltam teljesen kopasz, kemoterápiára jártam, 6 hónapos kórházi kezelésen vettem részt. Imádkoztam is: “Istenem, nem engedheted meg, hogy megint ugyanez visszajöjjön” A Kossuth-díjas művésznő ezt üzente mindenkinek: Én csak azt szeretném üzenni mindenkinek, hogy éljen meg minden percet, szeresse a családját és barátait. Ne bánjon meg semmit amit tett, és éljen a mának, hisz az élet olyan rövid...!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (12)
Hirdetés
Hirdetés