Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Álláspályázatra jelentkezett, és egy behajtó cég karmai között találta magát Tatabányán!
Mindenegyben Blog - 2017. november 23. (csütörtök), 16:23

Álláspályázatra jelentkezett, és egy behajtó cég karmai között találta magát Tatabányán! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 23

Meghökkentő történetet írt le egy városlakó aFacebook-oldalán. A történet annyit tanulságos, hogy úgy gondoltuk, mindenképpen megosztjuk önökkel:

“Álláskeresők,figyelem!!!! A 24 óra hírportálján ( Kemma) hetek óta gyanúsan erőteljesen hirdeti magát egy fiktív munkaadó! Hirdetésében a következö áll:

Hirdetés
[ ]

" Azonnali kezdéssel kiemelt bérezéssel (220 E nettó) betanított munkásokat (női, férfi munkaerőt) keresünk könnyű fizikai munkára Tatabánya és vonzáskörzetéből. Szállás, utazás biztosított 20/334-2129 20/342-7739 "

Gondoltam felhívom,kíváncsiságból-melyik lehet az a cég itt Tatabányán,ami ennyire jól fizet ? ( hahaha...... ) A következő történt:

Sokadszorra nagy nehezen felvették az egyik telefont, (a másik egyfolytában kisípol) . A munkával kapcsolatos kérdéseimre az úr nemigen ,vagy csak fél szavakkal válaszolgatott, érzésem szerint inkább minél gyorsabban le akart rázni. Ám előtte kérte,hogy a mobilszámomról küldjek neki egy sms-t,nevemmel és lakhelyemmel ellátva. Nekem már ez gyanús volt, kérdeztem is tőle, hogy minek küldjek én még külön sms-t,hiszen ha most beszélünk,fel tudja irni a számomat,nevemet,lakcímemet stb...... Erre azt mondja, jaaaa jó,akkor majd ö küldeni fog nekem nemsokára egy sms-t.... (???)

Pár perc elteltével meg is kaptam az üzenetet, melyben a nevem, és az állt hogy "Tatabánya".

Újra felhívtam az urat, kérdeztem tőle, hogy mi ez az sms,mert nem értem...ebből semmit nem tudtam meg a munkáról,tehát akkor mondana nekem valami bővebbet???? Nagyon gyorsan válaszolt,hogy azért küldte ezt az smst,hogy meg legyen a számom, (??????????) vissza fogjuk hivni-és már le is csapta a telefont.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés