Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ambrus Attila: „A magyar emberek többsége gyáva”
Mindenegyben Blog - 2023. január 21. (szombat), 23:27

Ambrus Attila: „A magyar emberek többsége gyáva”

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 21

Még mindig sokan a bankrablót látják Ambrus Attilában, aki nagy szerencsének tartja, hogy az emberek nem minősítik őt szemtől szembe.

Hirdetés
[ ]

Van, aki el tudja fogadni, hogy bankot rabolt és a börtönt is megjárta Ambrus Attila, de van olyan is, aki azért imádkozik, bár a pokolra jutna. A Viszkis azt mondja, azt az embert, aki évekkel ezelőtt elkövette a bűnöket, már rég bezárta magába, de tudja: a múltat nem lehet meg nem történtté tenni. Ambrus Attila a Velvetnek adott interjújában többek között arról is mesélt, volt-e negatív tapasztalata, amióta szabadlábra került.

– Szerencsém van, mert a magyar emberek többsége gyáva, nem szereti minősíteni a másikat, legalábbis face to face nem. Persze, kaptam olyan kérdést, amire nehéz volt válaszolni, hiszen elég megosztó személyiség vagyok. Azoknak, akikre ráfogtam a fegyvert, életük végéig rossz emlékük lesz rólam, nem tudják, vajon tényleg le akartam-e lőni őket vagy sem. A kérdezők 90%-a mindenesetre kulturált, a kritikus kérdések pedig általában jogosak, amikből tanulnom kell – mondta Ambrus Attila, aki szerint a gyűlöletből nem lehet építkezni, sem előre haladni.

Hirdetés

– Tisztában vagyok vele, hogy a döntéseim mögött én álltam, nem haragszom sem a bíróra, sem a szüleimre, nem ők tehetnek arról, hogy oda kerültem, ahová– tette hozzá a Viszkis rabló.

Kapcsolódó cikkünk
Ambrus Attila: „A magyar emberek többsége gyáva”

Sokak szemében Ambrus Attila még mindig a bankrablóként ismert alak, ám ő maga szerencsésnek érzi, hogy személyesen...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés