Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Palik László lett Magyarország hatodik legszebb férfija!
Mindenegyben Blog - 2023. január 21. (szombat), 21:33

Palik László lett Magyarország hatodik legszebb férfija! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 21

Palik László lett Magyarország hatodik legszebb férfija!

Egy rangos online szépségversenyen hozta el a dobogó hatogik helyét , képernyőkön a mai napig  szereplő Palik László. Olyan szépségeket utasított maga mögé, mint ,Kucsera Gábor,Puskás Peti,Járai Márk !

Hirdetés
[ ]

Toronymagasan hatodik lett  az " Online szépségverseny a Magyar szépségekhez " című versenyen  Palik László

Megkerestük Palik Lászlót is, de választ nem kaptunk sajnos, pedig érdekelt volna minket, hogy mi a titka, hogy tudta megnyerni ezt a rangos versenyt. 

Palik László számára az egyik legfontosabb dolog, ami nem maradhat ki a napi rutinjából, az a sport. Az Exatlon Hungary műsorvezetője rendszeresen mozog Dominikán is: fut, evez, vagy éppen súlyokkal edz. Emellett pedig az étkezésére is nagyon odafigyel, zöldségen és gyümölcsön él.

Palik László életében nagyon fontos szerepe van a sportnak és az egészséges étkezésnek Fotó: Sulyok László / Ripost

Nem telhet el nap edzés nélkül

„A sport az életem része, mindennap mozgok és ez nincs másképp Dominikán sem. Minden élethelyzetben, minden helyszínen megoldható, hogy az ember mozogjon, hiszen például futni bárhol lehet, vagy épp elvégezni pár tornagyakorlatot. Az Exatlon Hungary forgatása alatt is egy óra mozgás a napi rutinom része, e nélkül nem telhet el nap. Ilyenkor általában vagy futok vagy az evezőgépet nyúzom vagy súlyzós edzéseket végzek, és így változatos tud lenni a mozgás” – kezdte a Borsnak Palik László, majd hozzátette: nem csak a mozgásra figyel ennyire, hanem arra is, hogy mit eszik. Egy jó ideje ugyanis csak zöldségeken és gyümölcsökön él.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés