Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Anett két hetet töltött a pokolban, a halálból visszatérve megdöbbentő dolgokról számolt be, aki túlélt egy szörnyű autóbalesetet
Mindenegyben Blog - 2022. november 20. (vasárnap), 22:30

Anett két hetet töltött a pokolban, a halálból visszatérve megdöbbentő dolgokról számolt be, aki túlélt egy szörnyű autóbalesetet (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 20

Levágták a lábát és benzint itattak vele

A fiatal nő elmondta: pokoli látomásai voltak. Abortusza volt, levágták a lábát, benzint itattak vele és meg akarták ölni. Mindezt átélte, miközben kómában feküdt.

Újrakezdés

A 24 esztendős lány az ébredés után előröl kezdte az életét. A kórházban töltött időszak alatt 20 kilót fogyott, elsorvadtak az izmai. Az élete romokban hevert, de élt. A kezdeti pánik után aztán eldöntötte, hogy talpra áll, és mindent megtesz azért, hogy olyan legyen, mint régen.

Hirdetés
[ ]

Visszatérés az edzőterembe

Anettnek a sport is hiányzott, így néhány hét elteltével visszatért az edzőterembe. A mozgás és a tréning mindennapjainak része lett, és annyira sikeres volt ez az időszak, hogy egy országos versenyen, az izomtömeg-növelés kategóriában, 2021-ben a legnagyobb átalakuló díját is elnyerte.

Folytatta a versenyzést

Az indulásra edzője beszélte rá, és a díj elnyerése után sem állt le: tovább folytatta a kitartó, megalkuvás nélküli munkát, és idén pedig egy inspirációs verseny közönségdíjasa lett.

Nem szabad semmit elfojtani

Anett azt mondja: nem szabad semmit elfojtani, mert a ki nem mondott érzések belülről rombolnak. Az újjászületés és az újrakezdés után ő már e gondolat jegyében éli az életét.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés