Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szörnyű hír érkezett! Háromszor élesztették újra Agárdi Szilvit!
Mindenegyben Blog - 2022. november 20. (vasárnap), 20:33

Szörnyű hír érkezett! Háromszor élesztették újra Agárdi Szilvit! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 20

Szörnyű hír érkezett!Intenzív osztályon Gyebnár Csekka: mentő vitte el a színészt!

Sosem hallott történetről számolt be Agárdi Szilvia, aki a szüleivel együtt valóságos csodának tartják azt, hogy a születése után életben maradt. Az énekesnő ugyanis koraszülött volt, édesanyja hat hónapos terhesen hozta a világra, az azt követő három napban pedig háromszor is újraélesztették. Az eddig sem volt titok, hogy Szilvi a születése óta látássérült, de ennek okairól ezidáig nem tudtunk. Az énekesnő most elmesélte a nem mindennapi történetét.

– Már gyerekkoromban sokszor kérdezgettem anyáékat, hogy milyen volt, amikor megszülettem, milyen voltam kisbabaként. Anya egy orvosi műhiba áldozata lett egy műtét során, emiatt idő előtt, hat hónapos terhesen kellett engem megszülnie. 1015 grammosan jöttem világra, az orvosoknak pedig azonnal el kellett szakítaniuk anyukámtól, mert minden perc számított. Apukám is csak pár másodpercig láthatott, azt mesélte, hogy olyan pici volt a fejem, mint egy pohár szája, nem mert megfogni sem, olyan apró voltam. Elfértem volna a tenyerében – kezdett bele a történetébe Szilvi.

Agárdi Szilvia a közelmúltban teljesen megvakult, ennek oka a koraszülésre vezethető vissza / Fotó: RAS Archívum

Hirdetés
[ ]

Az ezt követő hetvenkét óra a Szilvi életéért való küzdelem volt, mivel 1995-ben még sokkal kisebb arányban tudták megmenteni a koraszülött babákat, mint manapság.

Hirdetés

– Csak a találgatások mentek, vajon sikerül-e, vajon leszek-e elég erős, vajon akarom-e... Minden egyes kis vezetéket, készüléket a fejemre csatoltak, mivel olyan picike voltam, hogy nem találtak vénát. Anyukám csupán a kézfejét tehette be az inkubátor kis nyílásán. Mindig úgy mesélte, hogy hátborzongató érzés volt hallani a gép pittyegését, ami a szívverésemet jelezte, nagyon aggódott értem – mesélte Szilvi. – Hetvenkét óra elteltével egy nővér elmondta a szüleimnek, hogy majdnem feladtam, és háromszor is újra kellett éleszteniük az orvosoknak, de végül sikerült. Úgy érzem, isteni csoda, hogy élhetek, és azóta is érzem, hogy a Jóisten mindig mellettem van, és vigyáz rám.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés