Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szörnyű hír érkezett! Háromszor élesztették újra Agárdi Szilvit!
Mindenegyben Blog - 2022. november 20. (vasárnap), 20:33

Szörnyű hír érkezett! Háromszor élesztették újra Agárdi Szilvit! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 20

Szilvi a mai napig hálás az orvosok és a nővérek munkájáért, akik odaadó figyelemmel vigyáztak rá, és elképesztő gyorsasággal reagáltak, amikor látták, hogy baj van.

Hirdetés
[ ]

- Sosem lehetek elég hálás az életért! Igaz, a koraszülés miatt lettem látássérült, majd pár éve már teljesen vak, de az élet, amit élhetek, az csodálatos, és szeretném, ha valamilyen úton eljutna ezekhez az orvosokhoz és nővérekhez az, hogy köszönöm nekik az életemet! - mondta Szilvi.

Csökken a veszély

Bense Tamás csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos szerint a kilencvenes években még nagyobb sűrűséggel fordult elő, hogy a koraszülöttek látássérültek lesznek.

- Régebben még nem volt annyira fejlett az ilyen kis súlyú babák oxigénellátása, ami miatt kialakulhatott látáskárosulás, vagy esetleg vakság is. Az elmúlt évtizedben azonban ugrásszerűen fejlődött a koraszülöttek intenzív ellátása, akiket minden esetben vizsgálják a szemészek is, és még a nyolcszáz vagy ezer grammos kisbabák esetében is jelentősen csökkent a vakság kialakulásának kockázata - magyarázta lapunknak a szakember.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés