Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Autóbalesetet szenvedett a Barátok közt sztárja azonnal a kórházba szállították
Mindenegyben Blog - 2022. december 01. (csütörtök), 10:05

Autóbalesetet szenvedett a Barátok közt sztárja azonnal a kórházba szállították

Hirdetés
Hirdetés
2022 dec 01

Autóbalesetet szenvedett a Barátok közt sztárja, Nagy Alexandra, akibe hátulról fékezés nélkül belementek. Szerencsére jól van, már hazamehetett a kórházból. Most elárulta, hogy történt az eset:

"Egy kereszteződésben várakoztam elsőbbséget adva a szemből egyenesen haladónak, hogy mögötte balra kanyarodhassak majd, de a mögöttem haladó autó fékezés nélkül a kocsimba szállt "– írta közösségi oldalán Alexa a kezdeti sokk után, aki egyébként éppen kihangosítón telefonált édesanyjával.

Hirdetés
[ ]

Amikor látta a visszapillantón, hogy ekkora sebességgel mennek felé, még éppen kitudta mondani az utolsó szavait.

"Anyukámmal beszéltem éppen telefonon arról, hogy mindjárt hazaérek. A visszapillantóban megláttam a túl gyorsan közelítő járművet és már csak annyi időm maradt, hogy kinyögjem, “de most nekem jönnek!” - majd csattanás! "– mesélte el követőinek, majd azt is hozzátette, hogy a telefonja elrepült, így édesanyja végighallgatta az egészet, és jó ideig nem is tudta értesíteni arról hogy jól van, nem történt komolyabb baja:

"El nem tudom képzelni Drága Anyukám mit érezhetett, míg újra nem hívtam, hogy jól vagyok. Mert köszönöm, jól vagyok!Azért vagyok jól, mert minden szörnyűség ellenére a világ gyönyörű hely és az emberek csodálatosak benne! MÁSODPERCEK telhettek el, én még magamhoz sem tértem az ijedtségtől, csak remegő kézzel markoltam a kormányt és kapkodtam a levegőt, mikor már HÁROM autós is megállt, hogy segítsen. Az első, aki rám nyitotta az ajtót és megkérdezte, megsérültem-e, bár nem volt szolgálatban, de egy RENDŐRNŐ volt , a második pedig egy NŐVÉR még a munkaruhájában. Igen, itt megjegyezhetjük, hogy látszólag én vagyok a világ legszerencsésebb szerencsétlenje, karambolozok, de pont akkor, pont Ők járnak arra. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés