Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Totális leégés: Király Linda annyira elcseszte ,hogy még a műsorvezetők és a közönség a mai napig sem bírták feldolgozni! Mindenki, aki bántja Király Lindát.. azt most jól figyeljen
Mindenegyben Blog - 2022. december 01. (csütörtök), 14:28

Totális leégés: Király Linda annyira elcseszte ,hogy még a műsorvezetők és a közönség a mai napig sem bírták feldolgozni! Mindenki, aki bántja Király Lindát.. azt most jól figyeljen

Hirdetés
Hirdetés
2022 dec 01

Totális leégés: Király Linda annyira elcseszte ,hogy még a műsorvezetők és a közönség a mai napig sem bírták feldolgozni!

Mindenki, aki bántja Király Lindát.. azt most jól figyeljen

Kislány volt, elcseszte, rosszul reagált, szerencsétlen pillanatok, melyektől lelkileg sok-sok évig szenvedett (nem minden a gazdagság), és kihat rá mai napig. Bántani már minek? Eleve nem kellett volna. Más pl elneveti magát egy temetésen... Az mennyivel is jobb? Hagyjuk gyerekek.

@tribebubu

#királylinda #himnusz

♬ eredeti hang - Balázs Németh

Hirdetés
[ ]

Ugyanabban az évben érte el a csúcsot, és élte meg a poklot is.

A gyerekkorától tartó súlyos lámpalázát nem segítette Lindának egy 2002-es decemberi kosármeccs gálája, amikor a Himnusz éneklése közben leblokkolt, és belesült a szövegbe. Az énekesnő lelkébe kitörölhetetlenül beleégett ez a momentum, és a mai napig mindent belead, hogy bizonyítson. Akkor gyerek volt, hibázott, bocsánatot is kért, de nem tűnt el, hanem folytatta a munkát.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés