Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az 1987-es nagy havazás az évszázad telét hozta Magyarországra! Te átélted? Ez a videó megmutatja, milyen is volt! Emlékszel?
Mindenegyben Blog - 2021. december 05. (vasárnap), 09:16

Az 1987-es nagy havazás az évszázad telét hozta Magyarországra! Te átélted? Ez a videó megmutatja, milyen is volt! Emlékszel? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 05

Az 1987-es nagy havazás az évszázad telét hozta Magyarországra! Te átélted? Ez a videó megmutatja, milyen is volt!

Amikor tényleg esett a hó... Ilyen volt 1987 - ben egy hóesés és érdekes mégsem volt világvége. Még a házból is alig tudtunk kijönni én például 3 napig iskolába sem mentem :) De szánkózni azt igen. Ez az az időszak volt, amikor még nem sírtunk - ríttunk sms - ben egymásnak, hogy nem tudunk tovább menni az autóval, jöttek a katonák és kimen

tettek. Amikor még nem posztolta senki, hogy úristen ilyen - olyan fokú a riasztás. Mi gyerekek még ennek is örültünk és Anyuék is, mert jókat szánkóztunk és hógolyóztunk. Teljesen kipirult az arcunk, csípte a hideg, de a csősapka fantasztikus volt ilyenkor. Egyébként nem rajongtam érte. Érdekes még a buszok is közlekedtek... Meg mi emberek is :) Nyomj egy lájkot, ha emlékszel! :)

 Kis időutazásunk után menjünk a jelenbe :

21 centi hó esett!Leesett az idei első hatalmas hó Magyarországon, ezekben a megyékben óriási  havazás várható ! 

Éjjel megérkezett a havazás az északi tájakra. Budapest és környéke is kifehéredett.

A kitartó havazásnak és a fagypont alatti hőmérsékletnek köszönhetően vastag hótakaró fedte be hazánk több pontját, a Kékestetőt, írja az Időkép.

Hirdetés

Megérkezett a mediterrán ciklon, ami szombat este ónos esővel, fagyott esővel érkezett meg a Kisalföldre,írja az idokep.hu

Mutatunk egy videót és pár fotót a nagy havazásról utána jön a szöveges előrejelzés :

Peterdy Péter esti videója Mosonszolnokról

Ezt követően azonban egyre több helyen havazásba váltott át a csapadék és ma reggelig az északi országrészben néhány centi friss hó borította be a tájat. Kifehéredett a Budapest és környéke is, a fővárost jelenleg 1-3 centis tapadó hó borítja.

Hirdetés

Roland fotója Dorogról

Madari Gyula fotója Bajnáról

Kiskocos fotója Százhalombattáról

Bornika fotója Zsámbékról

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés