Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az 1987-es nagy havazás az évszázad telét hozta Magyarországra! Te átélted? Ez a videó megmutatja, milyen is volt! Emlékszel?
Mindenegyben Blog - 2021. december 05. (vasárnap), 09:16

Az 1987-es nagy havazás az évszázad telét hozta Magyarországra! Te átélted? Ez a videó megmutatja, milyen is volt! Emlékszel? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 05

Masha fotói Dunabogdányból

Szerkesztőségünk fotói Vác-Nyulasról

Dornyi Gyula fotója Káposztásmegyerről

Hirdetés

Bori42 fotói Tatabányáról

Hirdetés

Regi24 fotója Székesfehérvárról

Eső, havas eső és hó is érkezik

Vasárnap országszerte csapadékos időre számíthatunk, az északi tájakon helyenként tartósabb havazás is kialakulhat, máshol esőre, havas esőre van kilátás, de átmenetileg nyugaton, északnyugaton is hullhat kevés hó. Nyugaton, délnyugaton élénk lehet az északias szél. Hajnalban -5 és +2, kora délután 0 és 7 fok között alakul a hőmérséklet, északon marad hidegebb az idő. Reggelre helyenként pára, köd is képződhet.

Hétfőn elsősorban a Dunától keletre számíthatunk még többfelé kisebb esőre, havas esőre, az Északi-középhegységben havazásra. Kezdetben a Dunántúl északi felén még szállingózhat a hó. Napközben nyugaton, északnyugaton felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. A Dunántúlon élénk, erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Napközben 1-7 fokra van kilátás.Kedden keleten, északkeleten lehet felhősebb az ég, errefelé elszórtan gyenge eső, havas eső még időnként kialakulhat. Máshol több órára kisüthet a nap. Élénk, helyenként erős lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban sokfelé fagyhat, napközben pedig 1-6 fokot mérhetünk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés