x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az július 21-i szuperhold új energiahullámnak nyit kaput - - ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem 
Mindenegyben Blog - 2021. július 21. (szerda), 20:39

Az július 21-i szuperhold új energiahullámnak nyit kaput - - ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem  (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 21

Az július 21-i szuperhold új energiahullámnak nyit kaput - - ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem 

Új fejezet nyílik mindenki életében:

július 21-én érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.

A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most.

Az Júliusi  szuperhold új energiahullámra nyit kaput . Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket.

Hirdetés
[ ]

Ennek a folyamatnak a során felismerhetjük, hogy mely dolgokat kell elengednünk, melyek azok, amelyek túl sok energiánkat emésztik fel. Egyben azt is felismerhetjük, hogy mely irányba kell terelnünk ezt az energiaáramlatot Az áprilisi   szuperhold segít megvilágítani a dolgokat előtted. Olyan kérdésekre találhatsz választ, amelyek régóta keresed a választ. Tudni fogod, min kell változtatnod.

Meg kell tanulnunk energiát fordítani azokra a dolgokra, amelyek feltöltenek minket, amelyek örömöt okoznak, és velünk együtt rezegnek!

Életünk hatalmas fordulatot vehet.

Napi horoszkóp 2021. július 22.: a megbékélés napja lehet a csütörtök

Megtapasztaljuk, hogy nem mindig kell hadakoznunk a világgal, van, hogy csak úgy maguktól működnek a dolgok, és minden a helyére kerül. Napi horoszkóp csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)A napi horoszkóp szerint enyhül a feszültség, és igazán elemedben vagy. Ez annak is köszönhető, hogy végre úgy érzed, nem kell hadakozni a világgal, maguktól is működnek a dolgok, haladnak az ügyek. Ha friss a kapcsolatod, szép szerelmi vallomásban lehet részed.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)A párkapcsolati konfliktusok feloldásához sokkal több megértést kell mutatnod. A szokott határozottság jót tesz, amikor a külvilágban kell küzdened az érdekeidért, de a pároddal való viszonyt aláássa. Bátorítsd inkább a másikat, hogy megossza veled a gondjait!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés