Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az Unió most csinált magából viccet, ugyanis Dajcs Tomira bíznák a lopott pénzek kivizsgálását
Mindenegyben Blog - 2019. július 05. (péntek), 21:36

Az Unió most csinált magából viccet, ugyanis Dajcs Tomira bíznák a lopott pénzek kivizsgálását

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 05

Minden jel szerint az Európai Unió időnként szeret magából viccet csinálni, ugyanis a Fidesz európai főemberére, Dajcs Tamira bíznák az európai pénzek szabályos elköltésért felelős bizottság alelnökségét. Kecskére a káposztát. 

Dajcs Tomi vizsgálhatja, többek között azt, hogy szabályosan költötte-e el az Orbán-kormány az EU-s pénzeket, amennyiben megválasztják a területért felelős bizottság alelnökének- értesült a Népszava

Hirdetés
[ ]

Azt már tegnap bejelentette a Fidesz-KDNP képviselőcsoportja, hogy az Európai Parlament mind a 22 szakbizottságában helyet szereztek, de a Népszava értesülései szerint ezen felül „a tűz közelében lehetnek a Magyarország számára két legfontosabb bizottságban: az alapjogokkal és a költségvetés ellenőrzésével foglalkozóban.”

A lap brüsszeli tudósítója szerint az Európai Néppárt frakciója bizottsági elnöki posztra nem, de öt alelnöki pozícióra javasol fideszes politikust.

Külön poén, hogy az uniós források szabálytalan elköltését és a korrupciós ügyeket folyamatosan vizsgáló Költségvetési Ellenőrző Bizottságban Deutsch Tamás lehet a negyedik alelnök, ha a tagok a jövő szerdán megszavazzák. Más magyar rendes tagja nincs a testületnek, így Dajcs Tomi lesz hívatott feltárni az Orbán-kormány lopásait az Unióban.

Csak gratulálni tudunk a frissen megválasztott új csoda ellenzéki képviselőinknek, elsősorban a DK-soknak és a Momentumosoknak, hogy ezt hagyják. És nem tiltakoznak ez ellen ezerrel. Maradjunk, annyiban igen komoly hiba volt lecserélni a régi jól seprő seprűt újra. Ezek az újak azt se tudják mi van, de a szelfizgetés az nagyon megy nekik Brüsszelből. Gratulálunk.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés