Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bea asszony 45 évesen nyugdíjba akar vonulni
Mindenegyben Blog - 2021. május 12. (szerda), 08:17

Bea asszony 45 évesen nyugdíjba akar vonulni (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 12

Nem boldogítja a fogyás, és szeretne nyugdíjba menni 46 évesen. Azért a világjárványtól eltekintve mégis csak boldog, mert sínre tette az életét.

Nem győzték dicsérni az alakját könyve, a Bea konyhája 2 bemutatóján Gáspár Beának. Látványosan sokat fogyott, és boldognak tűnt.

Hirdetés
[ ]

- Nem attól vagyok boldog, hogy fogyok, hanem attól, hogy normális kerékvágásban halad az életem – szögezte le Bea. - Jól fogy a most megjelent második könyvem. Sok felkérésem volt, igaz, hogy lemondták, de akkor is hívtak. Ha nem lenne a vírus, akkor tökéletesen boldog lennék. Mennék közönségtalálkozókra, dedikáló turnéra, lennének főzős felkérések, rendezvények és tartanék borvacsorát is. Most nincs, mert vigyázok az emberekre. Tavasszal sokat sírtam a pandémia miatt, nagyon megijedtem. Lehet, mert akkor nem lettem beteg, most bátrabb vagyok. De óvatos! Meghalt egy közeli ismerősünk a faluban, aki csak ötvennyolc éves volt, és ez elgondolkodtatott.

Sokan dicsérik az alakját, de Bea csak legyint. Úgy véli, lassan halad a fogyással, 92 kilóról indult, és most 76. Ez két ruhaméretet jelent, a 46-ost, 42-re cserélte. Pontosabban óvatos duhaj, még nem cserélte le a ruhatárát.

- Tizenhat kilót fogytam – mondja. – Most is jóllakom, csak sokkal több marad a tányéron, amit még mindig képes vagyok tele szedni. De nem fér be! Jó öt hónapja volt a műtét, azóta tágult valamennyit a gyomrom. Az elején nem bírtam inni csak kortyokat. A mai napig rettentő kevés folyadékot iszom, egy liter is alig van meg. De már egy húzóra lemegy egy deci. Az elején még egy capuccino sem fért be, most már kis szünettel kettőt is megbírok inni, és ez rettentő boldoggá tesz. Már nem csak felet, egy egész banánt is megbírok enni egyszerre – mondja büszkén. A mozgásról viszont hallani se akar: - Dehogy edzem! Pedig az ízületeimnek jó lenne, de még nem találtam olyan mozgásformát, ami tetszik. Életidegen nekem a sport. Viszont szeretnék újból magassarkúban járni. Régen egész nap az volt rajtam, most már…

Győző két éve alig eszik, a nagyobbik lány, Evelin eddig is figyelt magára, de mi a helyzet a kisebbel, Virággal?

- Elkezdte bosszantani, hogy az anyukája fogy - mosolyodik el Bea. - Ő is duci, kedveli a gyorséttermeket, de kezdi kitenni az életéből, és személyiedzőhöz jár. Az egy ruhaméret mínusz neki is megvan.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés