x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon rossz hírek jöttek Pápai Jociról!Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett!
Mindenegyben Blog - 2021. május 11. (kedd), 21:39

Nagyon rossz hírek jöttek Pápai Jociról!Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 11
Hirdetés
[ ]

Pápai Joci még decemberben esett át a koronavírus-fertőzésen, és egészen a múlt hétig úgy tűnt, sikerült szövődmények nélkül felépülnie a feleségével együtt. Teniszedzésén azonban úgy túlhajtotta magát az énekes, hogy kórházba került.

– Túl intenzíven edzettem, és talán nem is kellett volna még visszatérnem a sporthoz, de már jól éreztem magam – sóhajtott Pápai Joci, akinél ijesztő tünetek jelentkeztek.

– Sajnos, az első teniszedzésen túlhajtottam magam, így a sürgősségin kötöttem ki. Lezsibbadt a két kezem, a nyelvem, rosszul lettem, leeshetett a vércukrom is. Azonnal hazaindultam, majd megmértük a vérnyomásom, ami nagyon alacsony volt, ezért hívtuk az orvost. Azt mondta, azonnal menjek be a sürgősségire, mert ez a koronavírus-fertőzés után nem tréfadolog.

Szerencsére megúsztam a hosszabb kórházi tartózkodást, de javasoltak egy átfogó kivizsgálást, amit el is kezdtem. A sürgősségin az orvos azt mondta, ezek poszt-Covid-tünetek, ezért most visszavettem a tempóból. A feleségemnek is van egy kis szívizomgyulladása, de ez is elmúlik majd – tette hozzá az énekes, akinek épp a koronavírus-fertőzés segített leküzdeni a hosszú évek óta tartó pánikbetegségét és hipochondriáját.

A TV2-n hamarosan induló Sztárban sztár leszek! zsűritagja azonban most nagyon elszánt, nem hagyja, hogy legyűrje őt a betegség.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés