Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon rossz hírek jöttek Pápai Jociról!Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett!
Mindenegyben Blog - 2021. május 11. (kedd), 21:39

Nagyon rossz hírek jöttek Pápai Jociról!Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 11
Hirdetés
[ ]

– Jobban figyelek magamra, de nem ez tölti ki minden gondolatom, és nem hagyom, hogy legyőzzön a vírus! – mesélte Joci, aki a kényszerpihenő ellenére még nem érte utol magát a tennivalókkal. – A zenekar tagjaival nem tudtam találkozni, mert nem volt beoltva mindenki, ezért nagy lemaradásaim vannak a háttérmunkák terén. Bízunk benne, hamarosan a zenei élet is újraindul, mert mindenkinek szüksége van már a színpadra lelkileg és anyagilag is ebben a szakmában – fejtette ki az énekes, aki örül annak, hogy az utóbbi időben több időt tudott a családdal tölteni. Úgy érzi, sokkal közelebb került a gyerekeihez. – Az együtt töltött idő szempontjából mindannyiunknak ajándék volt ez az időszak. A fiam tíz-, a lányom tizenhat éves, nagyot lépett előre most a kapcsolatom velük.

Együtt bulizik majd a lányával

Pápai Joci nagyon büszke a gyerekeire, Hannára és Zalánra, akikkel szinte ugyanolyan a zenei ízlésük is. Sőt, az énekes úgy érzi, ő is megfiatalodott mellettük.

– Én is tininek érzem magam mellettük, egyáltalán nem érzékelem a generációs különbségeket. Közös a zenei ízlésünk is, sőt Hannával szerintem ugyanoda járunk majd szórakozni, ha beindul az élet. Nem leszek állandóan a sarkában, de fél szemmel azért figyelem – tette hozzá nevetve Pápai Joci.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés