Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bejelentették: Legalább 120-130 ezer forint prémiumot kaphatnak EZEK a nyugdíjasok!!! ŐK azok a nyugdíjasok, akik már szinte biztos, hogy megkapják:
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 18. (vasárnap), 20:55

Bejelentették: Legalább 120-130 ezer forint prémiumot kaphatnak EZEK a nyugdíjasok!!! ŐK azok a nyugdíjasok, akik már szinte biztos, hogy megkapják:

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 18

A Magyar Nemzet a Híradó.hu-ra hivatkozva arról ír, hogy a gazdasági helyzetet az adás vendégeként Pásztor Szabolcs, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány vezető kutatója elemezte. Elmondta, hogy a magyar gazdaság rugalmas tudott maradni a rossz világgazdasági környezetben is, ennek köszönhető a magas, 6,5 százalékos második negyedéves GDP-növekedés is. A szakértő kifejtette, hogy

A MAGYAR JOGSZABÁLYOK ÉRTELMÉBEN HA A GDP NÖVEKEDÉSI ÜTEME 3,5 SZÁZALÉKNÁL MAGASABB, AKKOR A TÖBBLET UTÁN A NYUGDÍJASOK KIEGÉSZÍTÉST KAPNAK.

Hirdetés
[ ]

Megjegyezte, hogy

A NYUGDÍJAK ESETÉBEN A KORMÁNYZAT KÖVETI AZ INFLÁCIÓT, A JELENLEGI VILÁGGAZDASÁGI HELYZET MIATT TEHÁT MEGÉRETT AZ IDŐ, HOGY A NYUGDÍJASOK KOMPENZÁCIÓT KAPJANAK.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH), valamint a kormányzat azt veszi figyelembe, hogy mekkora az adott időszak inflációja. Például januárban ötszázalékos kiegészítést kaptak a nyugdíjasok, majd nyáron 3,9 százalékot – magyarázta. Hozzátette, hogy a várható inflációs adatok miatt novemberben valószínűleg újabb kiegészítés érkezik a nyugdíjasokhoz.

Ha továbbra is 6,5 százalékos marad a GDP-növekedés, és teszem azt, 13-14 százalékra emelkedik az infláció, akkor egy átlagos nyugdíjas prémium kompenzáció révén 126-128 ezer forintot kaphat novemberben

– mondta. Pásztor Szabolcs elárulta, az elemzők többsége bizakodó a növekedést illetően, az MNB arra számít, hogy 4,5-5,5 százalékos gazdasági bővülési ütem megmaradhat. Mint kifejtette, erre az előző két negyedév növekedéséből lehet következtetni, amely nemcsak a régióban, de az egész Európai Unióban látványos volt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés