Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Berki Krisztián „testvére” kiborította a bilit !Elmondta az igazat !Ezt csinálta halála előtt pár órával Berki Krisztián
Mindenegyben Blog - 2022. június 28. (kedd), 08:30

Berki Krisztián „testvére” kiborította a bilit !Elmondta az igazat !Ezt csinálta halála előtt pár órával Berki Krisztián (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 28
Hirdetés
[ ]

Elmondta az igazat a „testvére”. Ezt csinálta halála előtt pár órával Berki Krisztián 

Megszólalt a „testvére”. Ezt csinálta halála előtt pár órával Berki Krisztián

Múlt csütörtökön volt a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián temetése, ahol az özvegye mellett egy eddig nem ismert, bajai fiatalember mondott búcsúbeszédet. A  Székely Zsolt elmesélte, milyen közel álltak egymáshoz Krisztiánnal, akivel testvérként tekintettek a másikra.

A Farkasréti temetőben zajlott szertartáson Mazsi előtt Krisztián egyik barátja mondott beszédet, akiről kiderült, hogy jóval több puszta cimboránál. Székely Zsolttal nyolc hónapja ismerkedtek meg, de mindketten úgy érezték, mintha már hosszú évek óta ismernék egymást.

– Egyik percről a másikra lettünk jóban, sosem tapasztaltam előtte ilyet, Krisztián sem. Új volt neki az érdek nélküli barátság, amit tőlem kapott, ezt sokszor el is mondta. Mintha testvérek lettünk volna – meséli a magazinnak Zsolt. – Az egy dolog, hogy mindketten 80-as születésűek vagyunk, egykék, akik mindig is vágytak testvérre, de még a tetoválásaink is ugyanolyanok. Krisztián ugyanazt ugyanoda varratta magára egy évvel később, mint én. Úgy, hogy akkor még kanyarban sem volt az ismeretségünk.

Hirdetés

Maguk között sokszor beszéltünk róla, hogy ekkora véletlenek nincsenek, és ez az egymásra hangolódás biztosan annak köszönhető, hogy lelki társak ebben az életben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés