Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Berki Krisztián „testvére” kiborította a bilit !Elmondta az igazat !Ezt csinálta halála előtt pár órával Berki Krisztián
Mindenegyben Blog - 2022. június 28. (kedd), 08:30

Berki Krisztián „testvére” kiborította a bilit !Elmondta az igazat !Ezt csinálta halála előtt pár órával Berki Krisztián (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 28

– Sosem beszélgettem senkivel ennyit, de Krisztiánnal annyira közel álltunk, hogy napi 7-8 alkalommal videótelefonáltunk. Mindent tudni akartunk és tudtunk is a másikról. Számíthattunk egymásra. Volt olyan, hogy bajai lévén,

kocsiba ültem este, és 200 km-ről hoztam fel neki gyógyszert, mert nem kapott és rosszul volt.

Hirdetés
[ ]

Zsolt képtelen felfogni, hogy a barátja itt hagyta őt. Még most is el-elcsuklik a hangja.

 Itt van előttem, ahogy épp Natinak gíroszt készít, a halála előtti órákban.

Krisztián, nem erről volt szó, hogy elmész! Hanem arról, hogy mindjárt indulunk együtt Törökországba – üzeni a semmibe megrendülten Zsolt, aki pontosan tudja, milyen lelkiállapotban volt a halála előtti hetekben, napokban az elhunyt médiasztár.

– Amit a nagyközönségnek mutatott, az igazából nem ő volt, hanem a munkája. Imádott szerepelni. A büntetőfékezéses ügye óta viszont a média mellőzte, és ez nagyon megviselte. A márciusi ítélet, a felfüggesztett börtönbüntetés pedig megadta neki a kegyelemdöfést.

– A halála előtti hetekben már furcsa volt – veszi át a szót egy másik jóbarát, egyben Krisztián edzője, Landgráff Zsolt. – Előtte mindig jött edzeni, és felrobbant tőle az óbudai edzőterem. Jött-ment, intézkedett, poénkodott, szelfizgetett. De a vége felé elmaradt. Mindig valami dolga akadt, lemondta az órákat. Onnan is tudom, hogy nagyon mélyen lehetett:

Krisztián utálta az alkoholt, de az ítélet - a felfüggesztett börtönbüntetés - után volt, hogy megivott egy-két pohárral. Egymagában. 

Az utolsó napján, csütörtökön fel akartam szaladni hozzá, csak nem értük el egymást telefonon. Annyira bánom...

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés