Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Bevallotta: Meleg a híres magyar énekes
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 04. (csütörtök), 08:55

Bevallotta: Meleg a híres magyar énekes (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 04

Sokáig nem tudta elmondani szüleinek, mert félt attól, apja mit szól a dologhoz. Szerencsére jól fogadta, fia barátját is meg akarja ismerni.

Hirdetés
[ ]

Nem gyakori, hogy a magyar sztárvilág homoszexuális tagjai felvállalják melegségüket. Igazából csak a legnagyobbak képesek a coming out-ra úgy hogy nem veszítenek népszerűségükből, mint például Alföldi Róbert vagy Kulka János. Egy fiatal énekes most megtette, de csak úgy, hogy az arcát nem vállalta fel.

A fiatal popsztárok nehéz helyzetben vannak, hiszen naponta több száz szerelmes levelet is kapnak rajongóiktól, akik - ha kiderül, hogy kedvencük meleg - könnyen elpártolhatnak imádatuk tárgyától. Ráadásul a szülőknek sem könnyű bevallani ilyesmit, főleg, mikor még otthon él az ember. A hot!-nak nyilatkozó sztár is ezekkel a problémákkal küzdött korábban. Kicsit könnyebb lett a helyzet, mikor felköltözött Pestre, hiszen új barátai előtt nem kellett titkolóznia, de családjával már nehezebben közölte, nem fog soha megnősülni. "A szerelmemet azonban csak egyszer vittem haza. Úgy mutattam be, mint a legjobb barátotamat. A nővérem kérdezett rá később, hogy mi van köztünk. Nagyon kínos volt. Ültünk nála a konyházabn, nem mertem a szemébe nézni. Szégyelltem magam. csend. Azt hittem, ez az utolsó beszélgetésünk. Erre ő felállt, kivette a hűtőből a zserbót, amit előző nap sütött, és megkérdezte, hogy a barátom szereti-e- Elbőgtem magam." - árulta el a fiatal sztár a hot! magazinnak.

Hirdetés

Bár nővére meglepően jól fogadta a dolgot, édesapjának csak évekkel később volt képes elmondani titkát a híresség. Nem csoda, hiszen az apja unokákat szeretett volna az ő oldaláról is a családban. "Nyomasztott nagyon, hogy hazudoznom kell az előtt az ember előtt, akit mindenkinél jobban tisztelek. Ő józan volt, én nem. Hozott haza Pestre, és már a városban voltunk, amikor elmondtam, miért nem lesz nekem esküvőm. azt hittem, a következő pillanatban padlófékkel megáll és kirak a kocsiból. Ő viszont csak vezetett tovább. Nem szólt semmit. Megkérdeztem tőle, hogy hallotta-e, mit mondtam, mire csak annyit morgott, hogy van már három unokája." - idézte fel a nehéz pillanatot az énekes, aki az eset után két hónapig nem beszélt édesapjával. Szerencsére nővére bevetette magát és beszélt apjuk fejével, aki felhívta fiát és meghívta magához barátjával együtt. A sztár kicsit még odázza kedvese bemutatását, de hisz abban, hogy karácsonykor már az egész család együtt tölti az ünnepet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés