Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Schobert Norbi veréssel fenyegetőzik
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 04. (csütörtök), 08:15

Schobert Norbi veréssel fenyegetőzik

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 04

Még mindig áll a bál a Schobert család és az őket lejáratni hivatott Facebook-oldal körül – írja a Ripost.

Hirdetés
[ ]

Korábban mi is megírtuk, hogy a fitneszguru szerint Béres Alexandra állhat az oldal mögött. Ezzel kapcsolatban meg is tette a jogi lépéseket Schobert Norbi, de Béres Alexandra visszautasítja a vádakat és ő is jogi lépéseket tett.

„Mélységesen elkeserít, hogy ilyen előfordulhat ma Magyarországon. Én semmilyen bizonyítékot nem láttam, csak ígéretet, hogy lesz, és rágalmazást. Az a célom, hogy ami történt, ne maradjon, és a jövőben se maradhasson következmények nélkül, ezért én is megtettem a szükséges polgári jogi és büntetőjogi lépéseket annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozóhatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni és megkeseríteni a mindennapjaimat. Remélem, amikor kiderül, a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan nyilvánosságra hozza majd az igazságot!” – mondta Béres Alexandra.

Hirdetés

Most a Talk44 műsorában, Ábrahám Róbertnek azt mondta a fitneszguru, hogy Béres Alexandrát látná egy különleges kihallgatáson, emellett pedig verést ígért a csoport kezelőinek.

Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett! Schobert Norbi felesége erősítette meg a megdöbbentő hírt

Indul Schobert Norbi cégének felszámolása, akinek követelése van, 40 napig...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés