Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Börtönbe rácsok mögé zárná a politikusokat és a papokat is Böjte Csaba! Kijózanító amiket nyilatkozott! - Nyomj egy megosztást, ha egyet értesz vele!
Mindenegyben Blog - 2018. december 07. (péntek), 15:06

Börtönbe rácsok mögé zárná a politikusokat és a papokat is Böjte Csaba! Kijózanító amiket nyilatkozott! - Nyomj egy megosztást, ha egyet értesz vele!

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 07

A ferences rendi szerzetes a Budapesti Fegyház és Börtönben látogatott meg elítélteket.

A szemlelek.blog.hu írta meg, hogy Böjte Csaba a „gyűjtőben” raboknak arról beszélt, hogy 'mindannyian adventi várakozásban élünk, és hiszem, hogy az ő adventjük bármennyire is hosszú, előbb-utóbb eljön számukra is a karácsony”. A ferences rendi szerzetes Facebook-bejegyzéséből az is kiderül, hogy minden szülőt, tanárt, színpadra álló előadóművészt, a közvéleményt formáló politikust és természetesen a papokat is elhozná egy adventi elcsendesedésre, és legalább egy napra bezárná egy cellába.

Hirdetés
[ ]

„Igen, minden egyes ember, ki szólni kíván a gyermekekhez, felnőttekhez, alázattal legalább egy-egy napra be kellene vonuljon egy ilyen fegyházba, hogy rádöbbenjen a saját felelősségére, a tetteinek, az általa kimondott szavaknak súlyára – írta Böjte Csaba.

– Néztem az embereket és bár tudtam, hogy sokan szörnyű bűnöket követtek el, mégis őszinte sajnálattal telt el a szívem! A sajnálat mellett egész végig, és még most is ott van a szívemben a mardosó harag! Igen, haragszom magamra, az egyházra, az egész oktatási rendszerre, mert nem tudtuk, nem tudjuk eléggé szépen, érthetően, világosan elmondani az embereknek az Isten által kőtáblára írt tízparancsolatot! Ha ezeket a parancsokat megtanítottuk volna, ha az emberek szívébe véstük volna Istenünk boldogságra vezető útmutatását, akkor hiszem, hogy ma nem börtönöket építenénk, hanem azokat múzeumokká alakíthatnánk át – ütött meg kemény hangot Csaba testvér.

Hirdetés

Böjte Csaba írása ezzel a buzdítással zárul: Adventi jó feltételként állj neki és tanuld meg kívülről Isten drága tízparancsolatát, közben legalább az interneten keresztül látogass meg egy fegyházat!

- Ön szerint igaza van? Nyomjon egy megosztást, ha ön is egyetért vele.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés