Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Borzalmas hír jött ma reggel- Elvesztette Magyarország a csodálatos magyar énekest!Halálhírét a családja jelentette be .
Mindenegyben Blog - 2022. október 27. (csütörtök), 08:13

Borzalmas hír jött ma reggel- Elvesztette Magyarország a csodálatos magyar énekest!Halálhírét a családja jelentette be . (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 27

Ebben a pillanatban jött a szörnyű gyászhír: meghalt Maros Gábor, legendás színész és operaénekes

Elhunyt a legendás színész és operaénekes, Maros Gábor. Halálát színművész kollégája erősítette meg a Borsnak. Nyugodjék békében!

Hirdetés
[ ]

A legendás színművész 75 éves korában távozott, halálát kollégája, Szacsvay László erősítette meg.

Holnap leszek 75 éves. Ki tudja, mennyi van még hátra, hiszen egyre-másra látja az ember, hogy elmennek a legnagyobb pályatársak. Most is például pár nappal ezelőtt tudtam meg, meghalt Maros Gabi.

 sóhajtott Szacsvay, hozzátéve: úgy tudja, korházban ápolták pár hete, ott érte utol a vég.

MAROS GÁBOR ARANYDIPLOMA / FOTÓ: BLIKK/POZSONYI ZITA

1971-ben kapott színészi diplomát a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Karrierje a fővárosi Operettszínházban indult, ahol 1971–1973 között, valamint 1976–1981 között játszott. 1973–1976 között átszerződött a József Attila Színházhoz. 1981–1988 között a Magyar Állami Operaházban lépett fel. 1988-ban a kecskeméti Katona József Színház, 1989-ben a debreceni Csokonai Színház társulatának művésze lett. 1989-től szabadfoglalkozású. 1990–1993 között az amszterdami Concertgebouw-ban lépett fel. 1993–1995 között Ausztrália Koncert turnén vett részt. 1995–1999 között a Soproni Petőfi Színház tagja, 2000–2002 között a Vidám Színpad tagja volt. 2003 óta a Sziget Színház színésze. Rendezéssel is foglalkozik. 2006-ban karácsondi polgármester-jelölt volt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés