Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai hír jött ma: 5 évig küzdött a végzetes kórral, meghalt a 48 éves Magyar színésznő
Mindenegyben Blog - 2022. október 27. (csütörtök), 08:46

Drámai hír jött ma: 5 évig küzdött a végzetes kórral, meghalt a 48 éves Magyar színésznő

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 27

Elhunyt a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának tagja, Tompa Klára – közölte szerdán az erdélyi teátrum.

A színművész a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem oktatója is volt, így a marosvásárhelyi színház és a felsőoktatási intézmény is saját halottjának tekinti.

Hirdetés
[ ]

„Megrendülten vesszük tudomásul, hogy Tompa Klára színész kollégánk, öt évnyi küzdelmet követően, 48 éves korában a végzetes kór áldozata lett. Emberi és művészi kvalitásai pótolhatatlanok, rövid élete és pályafutása alatt maradandót alkotott, csodálatos emlékeket hagyott ránk” – olvasható a színház közleményében.

48 éves korában meghalt Tompa Klára

Tompa Klára 1973. november 10-én született Marosvásárhelyen. 1994-1998 között végzett a marosvásárhelyi Szentgyörgyi István Színművészeti Egyetem színész szakán, 1998-tól a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház tagja volt. Számos színészgeneráció osztályvezető tanáraként oktatott a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen.

Rövid pályafutása alatt több, mint negyven karaktert alakított a marosvásárhelyi színház színpadán, művészi tevékenységét több díjjal is elismerte a szakma – írja az atv.hu.

Forrás: atv.hu

Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett a drámai hír Magyar Péterről

Most érkezett a drámai hír Magyar Péterről

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés