Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Borzalmasan NEHÉZ ÉS SZÍVET TÉPŐ döntést hozott Michael Schumacher felesége! Őszintén sajnáljuk, hogy ennek meg kellett történnie…..osztozunk a család fájdalmában…
Mindenegyben Blog - 2019. november 08. (péntek), 19:47

Borzalmasan NEHÉZ ÉS SZÍVET TÉPŐ döntést hozott Michael Schumacher felesége! Őszintén sajnáljuk, hogy ennek meg kellett történnie…..osztozunk a család fájdalmában…

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 08

Fontos döntést hozott az egykori Forma 1-es világbajnok autóversenyző felesége.Öt éve annak, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett a francia Alpokban, melynek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, lebénult és beszélni sem képes, éber kómában fekszik. A pilóta családja és közeli ismerősei a legnagyobb titokban őrzik az állapotáról szóló információkat.

A volt Forma 1-es pilóta egykori ügynöke, Willi Weber tavaly beszélt először és utoljára arról, hogy feladta a reményt, nem hiszi, hogy Schumacher valaha fel tud épülni. Úgy néz ki, a család is beletörődött abba, hogy Michael Schumacher már soha nem fog felépülni.

Hirdetés
[ ]

Ezt bizonyítja az is, hogy komoly döntésre szánták el magukat.

Corinna Schumacher eddig csaknem 24 millió eurót költött a volt pilóta egészségügyi ellátására. A sajtó időről időre bepróbálkozik, hogy kiderítse, mi van Schumacherrel, de sikertelenül. Legutóbb egy német tévécsatorna próbált meg a családnál forgatni, de a pilóta felesége visszautasította őket. Corinna Schumacher lesújtó üzenetet közölt jogi képviselőjükön keresztül a csatornának.

A Forma 1-es pilóta felesége kijelentette, a jövőben sem szeretnének Michael Schumacher állapotáról nyilatkozni a sajtóban. A pilóta felesége közölte, hogy bármilyen nehéz is feldolgoznia az embereknek, a médiában már soha többé nem fogják viszont látni a Forma1-es világbajnokot.

Forrás : https://www.tudasfaja.com/

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés