Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Brutális hőhullám jön! 43 fok !A meterológusok kérik a megosztársát, hogy mindenki felkészüljön! EXTRÉM HŐSÉG TAROLJA LE EGÉSZ EURÓPÁT!
Mindenegyben Blog - 2021. június 10. (csütörtök), 18:04

Brutális hőhullám jön! 43 fok !A meterológusok kérik a megosztársát, hogy mindenki felkészüljön! EXTRÉM HŐSÉG TAROLJA LE EGÉSZ EURÓPÁT!

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 10

Brutális hőhullám jön! 43 fok !A meterológusok kérik a megosztását, hogy mindenki felkészüljön! EXTRÉM HŐSÉG TAROLJA LE EGÉSZ EURÓPÁT!

Kánikula vár ránk idén nyáron – legalábbis ez derül ki a nyíregyházi mérnök, Dávid Mihály éves időjárási naptárából. A Dávid-naptár a hűvös és csapadékos májust is pontosan megjósolta.

Az átlagosnál jóval hűvösebb április és a sok esőt hozó, hűvös május után forró nyárra számíthatunk. Dávid Mihály nyíregyházi mérnök több mint negyven éve készít hosszú távú előrejelzést és számításai, ha nem is mindig, gyakran pontosnak bizonyulnak.

Hirdetés
[ ]

Módszerének titka abban rejlik, hogy a légköri tényezők mellett az égitestek tömegvonzó hatását is figyelembe veszi.

Már június végére megérkezik a kánikula

A Dávid-naptár előrejelzése szerint június első felében még előfordulhat csapadék, de tartós eső szinte kizárt, Medárdkor is legfeljebb futó záporra számíthatunk. A hőmérséklet mostantól meredeken emelkedik, akár 30 fok fölé. A hónap közepe felé várható egy átmeneti lehűlés, 24-25 fok, ám ezután hőségriadókra is számíthatunk, akár 35 fok vagy még melegebb is lehet a hónap végén.

Július közepétől 30 foknál is melegebb lesz

A július eleje csapadékosnak ígérkezik, de hideg nem lesz, 26-27 fok várható. A hónap közepétől aztán majdnem a hónap végéig 30 foknál is melegebb időjárásra számíthatunk a Dávid-naptár szerint.

Száraz és verőfényes augusztus vár ránk

Dávid Mihály előrejelzése szerint az augusztus csapadékmentesnek ígérkezik. A hónap első felében folytatódik a kánikula, 30 fok feletti hőmérsékleti csúcsokkal, és csak 20-a után enyhül a hőség, akkor 26-27 fok várható.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés