Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mindenki aki bántja Mészáros Lőrincet, most figyeljen! EZT művelte 3500 nagyon szegény családdal, akiket még az ág is húz..
Mindenegyben Blog - 2021. június 10. (csütörtök), 19:10

Mindenki aki bántja Mészáros Lőrincet, most figyeljen! EZT művelte 3500 nagyon szegény családdal, akiket még az ág is húz..

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 10

Idén már három generáció: gyermekek, szülők és nagyszülők együtt vehetnek részt a nyaraláson.

Kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően idén nyáron mintegy 3500 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől augusztus végéig a Mészáros Csoport jóvoltából – írja a Blikk.  

Hirdetés
[ ]

A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek a július elsejétől augusztus végéig tartó időszakban. A rászorulók üdültetésének megszervezésében a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is részt vesz a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és az Egyszülős Központ is.

Tavaly nyáron csaknem 600 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsalád nyaralhatott a Mészáros Csoport jóvoltából. Változás a tavalyi évhez képest, hogy idén már három generáció: gyermekek, szülők és nagyszülők együtt vehetnek részt a nyaraláson.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés