Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Csak nézték, mit csinál L.L. Junior kisfia, és mindenki sírni kezdett
Mindenegyben Blog - 2019. december 19. (csütörtök), 13:15

Csak nézték, mit csinál L.L. Junior kisfia, és mindenki sírni kezdett

Hirdetés
Hirdetés
2019 dec 19

Senki nem bírta könnyek nélkül.

Hirdetés
[ ]

Ahogy közeledik a karácsony, úgy lesz még az eddigieknél is nehezebb a gyász Dávidka szeretteinek. L.L. Junior a magazinnal osztott meg egy fájdalmas történetet a közelmúltból, amikor Lacikával olyan helyen jártak, ahová azelőtt mindig együtt mentek a gyerekekkel.

„Nemrég elvittem a fiamat abba a játszóházba, ahol mindig kettesben voltak. Figyeltem, ahogy egyedül, tétován simogatja azokat a játékokat, amelyeken korábban mindig ketten ültek. Nem titkolom, elkezdtem zokogni. De nemcsak én, hanem az ott dolgozók is...”

Juniorék ilyenkor már mindig feldíszítették a lakást, de most Hozzá sem kezdtek. Még az adventi koszorút is visszatették a fiókba. Lacika kedvéért azért lesz karácsonyfájuk, és ajándékok is. Dávidka ruhái, játékai még mindig a szekrényben pihennek, nem volt ereje elrakni azokat, pedig úgy érzi, ez fontos lépés lenne a gyászfolyamatban

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés