Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Zokogva fotózták le Juniort egy játszóházban, a kisfia kereste a testvérét..
Mindenegyben Blog - 2019. december 19. (csütörtök), 14:23

Zokogva fotózták le Juniort egy játszóházban, a kisfia kereste a testvérét..

Hirdetés
Hirdetés
2019 dec 19

Zokogva fotózták le Juniort egy játszóházban, a kisfia kereste a testvérét..

Folyamatosan próbálja elfogadni kisebbik gyermeke elvesztését, ám érthető módon akadnak olyan helyzetek, amikor képtelen fékezni a könnyeit.

Hirdetés
[ ]

  Augusztus utolsó napján veszítette el kisebbik fiát L.L. Junior, a fájdalma viszont azóta sem csökkent. A rapper próbál megbirkózni Dávidka hiányával, új impulzusokat szerezni, ezért feleségével hamarosan egy kertes házba költöznek, és maguk mögött hagyják a múltat.

Juniornak azt is nehéz megtapasztalnia, ahogy nagyobbik fia, a hatéves Lacika küzd öccse hiányával. A gyermek eleinte sokat sírt Dávidka után, de idővel elapadtak a könnyei. A fájdalma mégis mérhetetlen, hiszen ők nem csak testvérek, de legjobb barátok is voltak.

„Nemrég elvittem a fiamat abba a játszóházba, ahol mindig kettesben voltak. Figyeltem, ahogy egyedül, tétován simogatja azokat a játékokat, amelyeken korábban mindig ketten ültek. Nem titkolom, elkezdtem zokogni. De nemcsak én, hanem az ott dolgozók is...” – mondta el a Story magazinnak Junior.

A rapper és családja a karácsonyt sem szeretné megünnepelni, egyedül Lacika kedvéért tartanak majd egy kis összejövetelt, hiszen mindenkinek az a legfontosabb, hogy a hatéves kisfiú lelkivilága ne sérüljön.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés