Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Curtis betartotta az ígéretét: 7 férfival álltak az állatkínzó háza elé
Mindenegyben Blog - 2020. július 11. (szombat), 12:39

Curtis betartotta az ígéretét: 7 férfival álltak az állatkínzó háza elé

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 11

„Érdekes az élet. Pont Látrányban vagyok. Reggel nálad kezdek, te féreg” – írta pár nappal ezelőtt az Instagram-oldalán Curtis, akit megrendített a Somogy megyei községben történt kegyetlenkedés. Egy idős férfi ittas állapotban kalapáccsal csapott a kutyája fejére.

Curtis nem bírta szó nélkül hagyni az esetet, azonnal felkereste a Szurkolók az Állatkínzás Ellen mozgalom tagjait. Az állatvédők rögtön a rapper mellé álltak, együtt látogattak el Látrányba.

Hirdetés
[ ]

- Curtis pár nappal ezelőtt keresett fel minket, hogy lenne egy kis elintéznivaló Látrányban. Noha még soha nem dolgoztunk együtt Attilával, de a hívására azonnal ugrottunk, és már másnap ki is mentünk a férfi házához - mesélte a Bors-nak a mozgalom alapítója, Kapin Ricsi.

– Nagyon meglepődött, hogy személyesen is felkerestük, de cseppet sem érezte a helyzet súlyosságát. Egyáltalán nem gondolja magát felelősnek a történtek miatt, sőt még azt is kikérte magának, hogy kalapáccsal vert volna rá a kutya fejére. Azt mondta, az machete volt! – árulta el az aktivista, aki egy másik kutyát is talált a férfi birtokán, de azt szerencsére sikeresen ki tudták menteni a helyszínről. – Kapócs Zsóka, Nagy Ervin, Árpa Attila és Essem rendszeresen támogatja a mi munkákat, már többször is dolgoztunk ve­lük, úgyhogy mindig nagy öröm, ha olyan előadók, ismert embe­rek csatlakoznak a mozgalmunkhoz, akiknek nagy a követőtáboruk. Ilyen Curtis is, aki abszolút pozitív csalódás volt mindannyiunk számára, úgyhogy megbeszéltük, hogy a későbbiekben is tartjuk a kapcsolatot.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés