Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Darvas Ivánt a mai napig senki nem temette el
Mindenegyben Blog - 2023. május 24. (szerda), 21:27

Darvas Ivánt a mai napig senki nem temette el (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 24

„Ketten döntöttek úgy, hogy senki ne menjen el búcsúztatni. Természetesen, ha nem így lett volna, én is fejet hajtottam volna a sírnál. Akaratukat azonban tisztelni kell és tudomásul venni” – mondta egy napilapnak akkoriban Berek Kati színművésznő. Pályatársnője, Máté Erzsi pedig hozzátette: „Tisztelegni magunkban, némán is lehet. Sajnos sok neves pályatársam temetésén álltam már, és hallgattam a megjegyzéseket, suttogásokat: nézd, hogy megöregedett, figyelj már, kivel áll ott, melyik lehet a felesége?”

Az ilyen rosszindulatú pusmogás nem méltó a művész hihetetlen életútjához. Jóllehet, Darvas Iván döntésével a szeretteit akarta megkímélni, hiszen ők nem választottak nyilvános hivatást.

Harmadik házassága hozta el a boldogságot A színművész nem tagadta, hogy sokáig nagy kanállal habzsolta az életet. Imádták a nők, amit fiatalon, saját bevallása szerint, ki is használt. Nagy szerelemben és házasságban élt először Tolnay Klárival, majd Házy Erzsébettel, de kapcsolatai zátonyra futottak.

„Tekinthetjük ezt szabadosságnak, bűnnek, gusztustalanságnak. Mélyen megvetem magam ezeknek a szabados időknek a magatartása miatt. Mély lelkifurdalások gyötörtek, a tréfás az, hogy közben is” – vallotta a színész, majd hozzátette: amikor megismerte élete szerelmét, Morocza Irén fotográfust, leszámolt a kicsapongó léttel.

Hirdetés
[ ]

„47 éves koromban kezdtem új életet. Akkor találkoztam az én mostani családom fejével, az én hitvesemmel. Nem okozott nehézséget egyik napról a másikra lemondani a szeszesitalról. Megittam a magamét. Ártalmasan sokat” – mondta őszintén a színész, majd a boldog, harmonikus, megtartó szerelem erejét hangsúlyozta:

„A szerelem. Találkoztam egy olyan emberrel, akiről kiderült, több mint tízezer éve ismerem. Mély közünk van egymáshoz.”

Darvas Ivánnak a harmadik és örök házasságából két gyermeke született. Gyakran említette, hogy az egész életművét nézve, a legfontosabb a családja. Valójában nincs abban semmi különös, hogy végső búcsúja csak nekik szólt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés