Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Deutsch Tamás nagyon kiakadt: A Facebookon küldött el mindenkit melegebb éghajlatra
Mindenegyben Blog - 2024. április 30. (kedd), 08:13

Deutsch Tamás nagyon kiakadt: A Facebookon küldött el mindenkit melegebb éghajlatra (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 30

Deutsch Tamás felháborodottan reagált: Facebook-oldalán mindenkit arra szólított fel, hogy távozzanak a közeléből. Ez mindössze egy egyszerű kérés hatására történt.

Péntek kora estére Dobrev Klára bejelentette, hogy két vitára is kész, ezzel szemben Deutsch Tamás elzárkózott ezektől.

Több mint hogy csak elzárkózott, egy egész ideológiai magyarázatot fabrikált arra, miért fél szembeszállni a nézeteivel az ellenzéki pártok európai parlamenti listavezetőivel. Deutsch magyarázata

A Fidesz politikusa a Partizán vitafelkérésére Facebook-oldalán válaszolt közvetlenül. A válaszát itt teljes terjedelmében közöljük:

Hirdetés
[ ]

„Válaszom Gulyás Mártonnak:

Tisztelt Gulyás Márton,

Megkaptam levelét a május 17-ére tervezett eseményükre.

Amint azt már korábban világossá tettem, az európai parlamenti választásokon induló pártok listaállításának lezárultát követően minden listavezetővel kész vagyok vitázni.

Az Önök csatornáját – a saját bevallásuk szerint is – Soros György hálózata finanszírozza. A dollármédia, így Önök is, pontosan azt teszi, amit a finanszírozóik elvárnak tőle. Nyíltan háborúpárti, bevándorláspárti és genderpárti pártpolitikai álláspontot képviselnek.

Mindezek alapján, ahogy eddig, úgy most és a jövőben sem kívánok az Önök politikai tevékenységéhez semmilyen formában sem asszisztálni.

Tisztelettel,

dr. Deutsch Tamás

A felkérés

(Gulyás Márton levele:

Tisztelt Listavezető,

A Partizán jelölti vitát kezdeményez az EP-választáson induló, magyarországi pártok listavezetői számára. Az esemény során csatornánk első számú médiapartnere a 24.hu lesz.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés